Q&A – vuxenbröllop med festtema!

8:08 9 Aug 2017

Kristin!! Hjälp plz! Ska på mitt livs första bröllopsfest med en ”äldre” skara människor och vill för guds skull klä mig rätt. Det är tema fest. Jag vill vara snygg, känna mig vuxen och köpa mig en FIN men lite rolig klänning. Får panne av kroppsstrumpor till klänningar så gärna något vippigare eller lösare. Kan tänka mig att lägga ca 1000 på en klänning. Förslag? Du är alltid så fin på fest! Tacksam för hjelp <3 Mira

Hej Mira gullis!!!

‘Tis wedding season allright. Och självklart ska jag försöka hitta nåt fint kul vuxet roligt vippy(??) till dig. Visst att det är ett ”vuxenbröllop” enligt dig men om det är tema FEST well hunny då lättar vi lite på bältet tycker jag. Har valt ut några favoriter så vi kör!!

Mindfuck redan vid första tipset!! En måååste ju inte bära just klänning. Hur kul med en jumpsuit till exempel?? Oranget är så nära du kan komma rött på ett bröllop utan att vara un peu inappropriate ;)) Älskade the statement frill!! Från Asos.

Ojooj denna coola då!! Tjockt, lyxigt och grönt tyg med semi-ärmar (???). De sitter liksom fast där litegranna under armarna, men ser nästan snarare ut som en cape – aka det bästa som finns. Från Asos.

Ett lide mer påklätt förslag är denna byxis! Supertjusigt mönster med cirka fåglar? blommor? jaja nåt flygigt och härligt ska det föreställa i alla fall! Extremt bekvämt ser det också ut att vara. Från Monki.

Favoriten oranget igen! Denna enärmade klänning har en klassisk skärning men är ändå lite kul med småfrills och en god slits. Klassisk men KUL ja! Från & Other Stories.

Nu är denna ett fodral I know MEN jag tycker att den är en perfekt mix av vuxen i silhuetten + diskret cutout men ändå ”fin och lite rolig” som du letar efter! Snittet på det vita tyget gör den sjukt smickrande utan att vara korvskinns-tajt dessutom! Från & Other Stories.

Med denna champagnedröm kan du matcha drycken i glasen!!! Den ser rätt åtsittande ut på modellen men jag tänker att detta är verkligen en sådan du enkelt bara kan gå upp en storlek i och så blir modellen mer baggy men sitter ändå bra i övrigt. Från NA-KD.

En till krossad sammetscutie! I aquablå och kimonomodell dessutom mmmmmm. Från Missguided.

Limeigt gulgrön?? Kanske inte en färg som är superlätt att identifiera men en sak är det och det är att den är jäääävligt fin!! Från Londunn + Missguided.

Här har vi en rent ut baggy modell men som känns så feminin och gullig ändå! Vad som kanske inte syns supertydligt i denna bild är det tunna bandet som är över ena axeln – så fint med nätt band mot oversize klänning!! OCH jag älskarrrr denna klargula färg på sommaren. Från Trendyol.

Kontrasterna i denna modell gillar jag, det babyblåa mot det svarta! Visst är den hellång men den har också en hella god urringning att balansera ut med :)) Märket hade jag aldrig hört talas om innan sommaren men jag har själv köpt en klänning därifrån inför det bröllop jag ska på nu i dagarna! Väldigt prisvärt och cute stuff. Från True Decadence.

Innehåller annonslänkar

2 kommentarer | “Q&A – vuxenbröllop med festtema!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mira skriver:

    bless u alltså <3 ha det fab i Italien!

  2. avajames skriver:

    I am glad to see this blogs thanks for sharing. Check this also for saving budgeting ideas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG