Triss i braxer

7:59 21 Aug 2017

PANTALOON BONANZAAA

Ville bara hälsa att H&M har fräckyläcka braller inne just nu. Jag gick (tyvärr) loss på hela tre par!

  1. Trackpants med knäppning all the way up *Remy Ma voice*. Letat efter denna modell så länge med en bra fit och färg – denna mörkblåa kombo med vinrött, rosa och vitt var tipptöpp.
  2. Dessa bad girls är riktigt svåra att göra rättvisa på bild MEN! Tänk er att de är lika sköna och stretchiga som jazzbyxor, med ett snäppet tjockare tyg (se: mer struktur, mindre camel toe). Dessutom har de en sån dära söm frampå (jag har helt hjärnsläpp och kommer inte på vad det kallas!!) så de ser liksom ut som ”riktiga byxor”, helt office friendly. Det tjockare tyget gör att det grova flaren står ut ordentligt också!!
  3. Och dessa glitterälsklingar som jag varit kär i sedan jag såg Marlene uppträda i dem på Trädgården i somras! Obs att Kourtney Kardashian syntes i dem EFTER Marlene. Just sayin’. Så ingen blandar ihop trendsättarna här!! Äppelgröna, superglittriga med en sportig revär (jaha DET byxordet lyckades jag minnas?? god morgon hjärnan).

HÖY det var literally bara det, för ni vet att jag gillar en god tipsomgång!

En kommentar | “Triss i braxer”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. avajames skriver:

    I am glad to see this blogs thanks for sharing. Check this also for saving budgeting ideas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg