Reservbatteriet hos en gräsänka

10:19 5 Sep 2017

Lagom till att hösten kryper sig fram här hemma så hittade jag denna goa Italienoutfiten?? Bringing the saknies back. Och på tal om saknies; jag har fan varit gräsänka i snart två veckor!!!! Har aldrig nånsin varit utan Kalle så här länge (till andra vuxnas stora förskräckelse?!) och jag håller ärligt talat på att tappa det. Jag har typ inte varit i en mataffär eller lagat mat på lika länge?? Tappat nära på alla rutiner och livslust generellt. Känner mig helt halv här och då tar jag ändå mycket pride i att jag är en Självständig Kvinna och älskar att vi är Två Egna Personer i vårt förhållande och alltid har varit. Men nu känner jag mig bara lost, redo att lägga mig i fosterställning och inte resa mig förrän han är hemma igen och på något vänster gör mig hel.

TUR ATT DET ÄR REDAN IMORGON!!! Ska väl lyckas pallra mig upp för ännu en dag då.

väska – Etsy, skor – Zara, klänning – & Other Stories, solglasögon – Celine

2 kommentarer | “Reservbatteriet hos en gräsänka”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. jessica. skriver:

    Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} jag var förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: {drogunduspellcaster@gmail.com} om du står inför någon form av problem
    1. Få din älskare eller man tillbaka
    2. Lotteri stava / Lycka stava
    3. Om du vill stoppa din skilsmässa
    4. Äktenskapsstavar
    5. Få jobbstavning
    6. Kampanjer
    7. Få pengarna tillbaka.
    8. graviditetsförlopp
    9. Kärlekstavning
    10. Om du vill tillfredsställa din partner
    11. Förbjudande stavning

  2. avajames skriver:

    I am glad to see this blogs thanks for sharing. Check this also for saving budgeting ideas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg