Triwa, OJ & Kimmy

7:29 2 Maj 2016

160428_2 160428

Förra veckan spelade jag skivor i Triwas butik under en shoppingkväll! Föll handlöst för deras senaste solglasögonmodell Ingrid i persikofärg. Perfekt 70-talsvibe!! Kommer behöva införskaffas asap eftersom våren fan är här nu??

Annat jag fallit handlöst för den senaste tiden: The People vs. OJ Simpson: American Crime Story och säsong två av Kimmy Schmidt! Även om vi vet hur det gick i OJs fall är det SVINintressant att se hur rättegången och processen gick till, sånt som vi som är lide för unga för att ha tagit del av gick miste om. Sånt jäääävla drama och helt sinnessjuk cirkus typ. Plus att den är fett spännande trots att vi vet slutet som sagt?! Extremt välgjord och Sarah Paulson är pure magic. Sen måste jag säga att andra säsongen av Kimmy Schmidt är fan 90% roligare än först??? Sån bliss. Den känns mer som 30 Rock än innan, aka världens roligaste serie genom tiderna, så det är ju givetvis otroligt positivt. Inte konstigt med tanke på vilka som ligger bakom den samt medverkar, men ändåååå jag blir så glad att den steppat upp så får jag massa goa kluck här hemma. SÅ många roliga biroller och cameos, men jag måste ändå säga att Amy Sedaris lilla roll nog är roligast av dem ALLA och det säger mycket!!

Hihhi det var ett brett spektrum av tips idag, allt från 70s glam till morddrama ;))) PUSS O KRAM!

En kommentar | “Triwa, OJ & Kimmy”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Christina skriver:

    Var kommer läppstiftet ifrån? Supersnyggt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp