Badtipce!!

10:07 28 Maj 2016

V392966 V420514_RC6WJ_EDIT_PM V568517

TIPSARN här igen! Eftersom jag legat inne någorlunda vrålbakis idag har jag inte fått många knop gjorda förutom nätsurfande. Och this stroke of genius happened??

Kom på att jag läst någonstans att Victoria’s Secret ska sluta med badkläder, så tänkte att de kanske rear ut dem nu? Ett f.ö osmart drag för deras badkläder ÄGER av de jag……………. äger. Aja. Supersmickrande och bra kvalitet. Men sagt och klickat JAJAMENSAN de rear ut skiten. Sen såg jag att de även just nu har ca halva priset på ALLA badkläder. Dvs halva halva priset???? OCH så hade de en kod på sajten för gratis fkn frakt. Det är som julafton all over again hörrni.

Därför klickade jag på studs hem 4 st baddräkter, till priset av typ EN vad de iaf kostar för oss med meloner som behöver få plats någonstans. Köpte den lila översta, 2 st av den mittersta i mörkblå och i LEO och nedersta med gulliga prickarna.

Det var dagens tips för denna gång hörrni men den måste ni fan erkänna var bra alltså!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG