Guldknappen 2016!

6:05 27 Aug 2016

FÖRLÅT för frånvaron IGEN men jag har varit på konferens sen i onsdags (mer om den sen!!) och kom precis hem igår i tid till Guldknappen! Så som kompensation kommer här nu ett bildregn från min gårkväll!

Guldknappen201612552 Guldknappen201612559

Per use höll galan hus på Grand Hotel och i år fanns ett s.k Vanity Fair-rum (??) där man fick fotas megafint av Mathias Nordgren! Kolla mig och min bebi!!!! <3

fejbeylbljybgli0okssyywssdp

Jag vet inte varför röda mattan-bilderna är i megadålig kvalitutti, alla är verkligen små och pixliga?? Kanske uppdaterar här om jag hittar bättre men men. Carolina, Ida, jag och Parisa bar alla Ida Sjöstedt så vi ville gå som Ida’s Angels ner för mattan!

IMG_5177 IMG_5178 IMG_5180 IMG_5181

Hur mycket jag älskade min klänning från Ida Sjöstedt?? Hon är så pass underbar att jag fick låna från hennes arkiv, så detta är AW 14! En gyllene dröm, med gaaaaalet mycket och tungt tyg i kjolen (den gick att hålla rätt ut 90 grader åt bägge sidor!!) så fallet blev very Disney.

Det rosa i mitt hår hade liksom gått ur och jag var någon slags mellanting mellan blont och rosa SÅ jag tog modet till mig och färgade själv hemma. Jag kände att det vore verkligen allra snyggast att bryta av guldet med ROSA. Annars tror jag att jag hade smält in i klänningen och blivit gulbeige hela jag?? Nä nä då får man bryta av lite punkigt mot det prinsessiga helt enkelt kände jag. Att jag dock blir tvungen att åka på en jobbresa i nästa vecka med tvärrosa hår…………………………… är en annan femma. WORTH IT!!!

IMG_5182

Mitt sällskap??? Vet inte om jag är med i ett Oscarsbelönat kostymdrama eller om dessa är mina vrålhärliga vänner just chilling

IMG_5183

Erik Lundin uppträdde!! Ej första gången jag sett honom live men blir lika exalterad varje gång, detta svenska musikunder.

IMG_5186

Det finns inte lika många som kan hagga på lika god nivå som jag och Parisa men Gustav Baeström kvalificerar absolut <3

IMG_5184

Jag och Parisa tog idolbild med ELISABETH MASSI FRITZ!!! Kollar slaviskt på henne varje vecka i SVT Gomorron och följer henne självklart på Instagram och vart det än går……. En sann inspiratör!!!

 

 

2 kommentarer | “Guldknappen 2016!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Marthe Fjelldal skriver:

    Ser magisk ut! MEN! Hvilken farge bruker du hjemme? Er et evig mas å holde på grått/rosa!

  2. Katerina skriver:

    KLÄNNINGEN HERREGUD DÖÖÖÖÖR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp