Solo weekend

6:44 25 Sep 2016

160925_2

Ny gympåse från Zlatans A-Z!

160925_3

Älskar när en ny utgåva av Bang dimper ner i brevlådan!

160925_4

Kokade kronärtskocka själv för första gången!! Men blev illamående för jag åt med för mycket smör till :))

160925_5

Klassisk bananpannaka yummursss

160925_6

Testade Chrissy Teigens ”parmesan skillet eggs” men blev typ inte SÅ bra?? Allt annat jag testat från hennes bok har dock varit king så tror att det nog var jag som gjorde fel

160925

Halloumi- och morotsbiffar!!

Jävlar vad många matbilder det blev?? Så pass huslig!! (from time to time)

Nä men jag har varit gräsänka i helgen och dessutom haft NOLL planer. Okej detta låter kanske hemskt men det är helger som dessa då jag lever mitt bästa liv!!!! Jag är en social ensamvarg, så oavsett hur mycket jag älskar att vara med de jag älskar behöver jag vara helt ensam rätt ofta för att ladda batterierna. Och är jag dessutom gräsis passar jag alltid på att unna mig extra naes i matväg.

Så nu i helgen har jag haft tid för att träna varje dag, laga ordentlig mat och t o m testat massa nytt, sovit ut, läst massa och kollat på allt som bara JAG vill se! Jag har äntligen börjat kolla The Mindy Project och det är typ det roligaste jag sett sen 30 Rock aka världens roligaste serie?? Jag skrattar högt för mig själv och bara njuter. Och igårkväll stannade jag inne och kollade flera Ashton Kutcher-filmer på raken………………………… Ashton är………………………. Bllllöööörrghhhhhh *ett stön typ?*. Känns riktigt rimligt att som 27-åring stanna inne en hel helg och kolla rent av dåliga filmer bara för att en snygg kille är med i dem, men det är valet jag gjorde och det står jag ändå för på något vis!!

4 kommentarer | “Solo weekend”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Johanna skriver:

    Fan vad uppfriskande att höra att jag inte är den enda som ÄLSKAR sådana helger. Känner mig som ett freak ibland när jag ligger hemma en fredagkväll, äter gött och ser dålig film men det är ju verkligen förjävla härligt.

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Freaks unite!! <3

  2. Charlotta Billström skriver:

    Mindy 4ever <3 <3 <3 <3 håller verkligen med om att det är det bästa sen 30 rock

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Eller huuur!!! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG