Winterparty is coming!

9:23 27 Okt 2016
Innehåller adlinks

Shimmery Diva Dress, NLY One (399 SEK) / Ruching Polo Dress, NLY One (299 SEK) / Diamond Neck Dress, NLY Trend (399 SEK) / Ruched Front Drop Dress, NLY One (159 SEK) / High Neckline Midi Dress, NLY Trend (99 SEK) / Long Sleeve Wrap Bodycon, NLY One (299 SEK) / Bombshell Sparkle Dress, NLY One (399 SEK) / Crushed Velvet Dress, NLY One (299 SEK)
JAHA så jag kanske har pre-weekendfeeling så inni bomba, so sue me!! Nä men jag är ruskigt sugen på att uppdatera partygarderoben av bara helv faktiskt. Plockade ut några favoriter här ovan, ändå i en ”””rimlig””” höstfärgskala av beige, mörkröd och svart! Vissa favoriter t o m på rea hallå!!
Har själv klickat hem some freshness, kände som sagt att det behövdes?? Tycker ju egentligen att jag har en partygarderob for a lifetime. Men efter 10 år av FREQUENT användning så behöver den faktiskt uppdateras ibland också. Märker ni att jag försöker övertala mig själv här hahah??? ÄH jaja jag visar opp snart!! För just nu är det inte direkt party, sitter och väntar på min graaaaaavt försenade utkörningsmat i mjukiskläder :)) Så en annan gång får det bli!!

3 kommentarer | “Winterparty is coming!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. N skriver:

    Kristin! Du är ju QUEEN på det här med att hitta bra skit åt andra, testar om du kanske kan hjälpa mig?

    Jag har fått praktikplats på en ambassad (så pepp!) men har alltid varit extremt motvals med dresscode. Tycker kostymbyxan är fett ful och har aldrig lärt mig gå i högklackat. Får panik av att känna mig sådär utklädd, du fattar? Men den här gången är det liksom viktigt för mig att ”följa mallen”. I vanliga fall älskar jag min bomber, mina svarta jeans och vans alt nike air force 1. Så 10 000kr-frågan: Hur klär man sig på kontor utan att sälja sin själ?

    1. N skriver:

      Kom på att jag glömde säga, sökte på ”kontor” och kollat på dom tipsen du gett hittills men det känns som att ambassad är det stelaste stela, alltså nivån stelare än ”vanliga kontorskläder”?

  2. J skriver:

    Gumm. Fråga: Hur gör man på vinter med klänning å bena? det blir ju så himla himla kallt så jag har gett upp klännisarna till i vår? Är strumpbyxor inte ganska fult eller är det en grej som folk använder?? så tråkigt att bara använda jeans ju :( kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG