Sticks for all!

7:31 18 Jan 2017

Innehåller adlink

IMG_8222IMG_8160 IMG_8161

Kolla vad glad man blir av nytt läppstift!!!!!!!

Om man är besatt av materiella ting…………………

……… vilket jag råkar vara sooo………………………………………

Var lide skeptisk till detta chubby stick från Stories för såna brukar sitta så dåligt men det gjorde icke denna! Bra pigment och håller genom en god cavalunch med dina tjejer t o m. Just när jag började använda insåg jag att jag inte ens har en vässare för tjocka pennor?? Blev irriterad att jag var tvungen att köpa en ny först. Sen kom jag på att det nog var lika bra pga den lilla befintliga jag har är lika gammal som jag (SERR då jag tog över/snodde min mammas gamla schletna en gång i tiden). Yuck I know right men sån är jag :)) Lite skit i mungiporna har ingen dött av okej?

En annan sak som är värd att notera för alla som inte redan märkt det på sig själva: det är ju LUSTIGT det där med läppstiftsfärger! På oss pigmentshandikappade, aka spökbleka, blir ju tex ovan mysiga blek-mauva färgen väldigt MÖRK. Fast på färgkartan ”ska” den vara mycket ljusare! Samma sak med alla läppstift jag har egentligen, allt blir så satans mycket mörkare än tänkt? Och jag förstår ju att det innebär det motsatta problemet med de med motsatsen till min hy! De nyanserna måste se så mycket ljusare ut. Well well. Drömmen vore ju en nyansen som anpassade sig på något magiskt vis efter hur du såg ut………………. Let a girl dream whydontcha!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp