The next ring

8:09 23 Feb 2017

893520114

Jag får flera frågor om vilken andra ring jag ska ha sen, dvs vigselring. Och det här har ju varit en pärs som sagt. Inget är så klart inchöpt än men en god jävla inspobild iallafall!

Jag visste att jag ville ha en alliansring som förlovningsring, steg ett – check. Sen kände jag att jag nog vill ha en vigselring med småstenar också?? I magen bara. Skat-magen <3 Men när jag då började reka och prova i butik mötte jag ofta ”oj :)) jaha :)) vill du ha småstenar på båda ringarna :)) ganska blingigt :)) och ovanligt :)) men………….. fint :))”. Trots att jag är en strong-minded, grown ass woman så kom jag helt av mig av detta?? Och började tänka att näää men NÄÄ. Då vill jag ju inte ha det, om det nu var en så helknasig idé. Tills jag sansade mig och insåg att JAG BRYR MIG INTE OM VAD NÅN ANNAN TYCKER?? Det ska bara kännas bra i min mage!!! Och plånbok hahahahhaha.

Men det tog faktiskt ett gott litet tag innan jag ändå kunde landa i vad min magkänsla redan hade sagt och känna mig trygg i det. Allt på grund av struntpersoner som tyckte att de hade rätt att lägga sig i vad fan jag ska ha och inte? Så NÄ! Nu kommer jag att göra precis som jag känner för och ain’t nuthin’ nån kan göra åt’ett.

Jag är och har alltid varit en skata och jag kommer att stå fast vid mitt skatiga beslut! Mer stenar åt folket (eller ja, MIG iallafall)!

7 kommentarer | “The next ring”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Skatan skriver:

    Kommer göra precis samma! Älskar att vara skata. Jag kör dock tvärtom; 2 carats halo-ring med småstenar halvrunt om som förlovningsring och sedan en alliansring överäckt av småstenar! ? Min fästman är inte från Sverige och det är så vanligt bland hans släkt och folk att man har blingblingBLING på fingret och jag anammar den traditionen som faen. När jag provade vigselringar i Stockholm blev jag bemött med samma inställning. Vill inte vara ~den~ men är så trött på less-is-more-tänket här. GE MIG GLITTER!!!!

    1. Skatan skriver:

      PLUS jag kommer ju ibland vilja att bara ha på mig förlovnings- eller vigselringen och då ska det vara bling på båda för jag vill inte gå glitterlös.

  2. maria skriver:

    Förstår inte deras reaktioner? Eller när bling blev något dåligt hehe. Kör på din idé, låter snyggt :)

  3. Livi skriver:

    ????

  4. Linn skriver:

    Det är ju du som ska ha den så det är du som ska vara nöjd med den!
    Så resonerar jag kring det mesta i livet, med lite utrymme för goda råd *ibland* ;)

  5. N skriver:

    Har typ blivit sugen på att gifta mig sen du drog igång hela det här ring-projektet. Har redan gått in på samma sida som du Kristin och valt ut! Fattar dock inte riktigt hur det funkar – har både killar och tjejer två? Får killen ta av sig sin och sätta på den igen vid vigseln annars? Är det en amerikansk grej att tjejen har två?

  6. Jasmin skriver:

    Jag ska också ha många små, skitsnyggt ju.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG