Shallow yogi

7:58 24 Feb 2017

Innehåller adlinks

IMG_8996 IMG_9007

YEAHHH är inne i ett sånt fett träningsmode. Testade en ny typ av yoga som var blandat med lite magdans (!) och bar detta feta set från Björn Borg passet till ära. Topp finns här och leggings här! Sporttoppen är i Adidas modell Supernova, ok för icke-studsande aktiviteter för oss framtunga men absolut inte tillräckligt mycket stöd för hoppiga pass eller löpning obs!!!

Och förlåt jag vet inte ens om man får skriva så här men det var en kvinnlig instruktör under passet och hon var så utomjordiskt vacker att jag på riktigt var golvad under hela passet??? Like waaay dålig fokus på det hon faktiskt gjorde – även om hon var superduktig ofc! Skönt att man inte är så ytlig att man låter sig påverkas då……………… så stod jag där full av blängsylta :(( Förlåt miss lady, du va jätteduktig också!!

Nu ska jag ta my ytliga self och göra nåt vettigt?? Jobba, träffa vänner, lyssna på ännu mer Harry Potter på ljudbok kanske…………….

En kommentar | “Shallow yogi”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. emmy skriver:

    Jag har en kvinna på mitt jobb som också är överjordiskt vacker. Ibland kommer man på sig själv att bara sitta och glo. Hoppas hon inte märker!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg