Q&A – vårjackor!

10:27 25 Mar 2017

Kristiiin!
Hjälp mig med vilken vårjacka jag ska köpa?!?! Jag är sugen på en klassisk skinnjacka, men också sugen på något coolt, lite edgy?? Typ militärjacka?
Hjälp mig!!
Malin

Heeej Malin!

Ja alltså den ständiga frågeställningen amirite?! Varför lär man sig eller aldrig blir något klokare vad gäller vårjackor är frågan?? Känns tusen nivåer klurigare än vinterjacka, då är det typ överlevnad som gäller. När solen kikar fram är det som att man blir all deer in headlights? Rädd, naken, exposed.

Jag har valt ut ändå rätt klassiska och fail safe modeller nedan, men som ändå har något extra tycker jag!! Skulle aldrig inte rekommendera något som inte var that extra something <3

Vi rivstartar med Den Perfekta Skinnjackan!! Denna från & Other Stories. En perfekt skinnjacka 1) passar till allt och 2) håller i en evighet. Ganska goda egenskaper mao?? En liten större investering än en ”vanlig” vårjacka möjligtvis men en hållbar – och snygg!! – sådan indeed.

Monki har såå gosiga milkshakenyanser i vår!! Pastelldröm till jeansjacka, jo man tackar. Jeansjackan som är den klassiska stapelvaran i vår- och sommargarderoben sen barnsben men sviker aldrig heller!! Tycker att det är kul med lite färg på den nuförtiden tho.

Man ska icke underskatta en lång vårkappa tycker jag!!! Blir en såå snygg kontrast mot bara ben när de börjar krypa fram. Denna från Cheap Monday är en rätt klassisk trenchmodell och färg, men är ändå flowy oversize med snygga detaljer i ärmarna! Lika snyggt med en munkjacka under när det fortfarande är halvkyligt som mot kortkort när det blir rejält varmt.

Som sagt är oversize vad jag personligen föredrar när värmen börjar krypa på. Det tillåter lager på lager, som vi alla vet är ett MUST på våren pga Jekyll/Hyde-väder. Även denna oversize, A-linje-militärmodell är ju prick lika fet med en munkjacka som utan beroende på väder. Militär som även det matchar det allra mesta! Från Monki.

Ett lite varmare alternativ är ju en odödlig bomberjävel. Nej jag har absolut inte tröttnat på modellen!!! Ständig aktuell som den vore sekreterare up in this. Fullständigt in love with lilac sen ett tag tillbaka också så denna har dubbelkombon. Dessutom i ett fint satintyg, denna Puffa-jacka har hela paketet!

Innehåller adlinks

En kommentar | “Q&A – vårjackor!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Skulle inte köpa någon ny vårjacka i år men känner plötsligt ett akut behov efter minst tre stycken nya…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg