Glass, tandis & det där jäkla barret

8:17 29 Mar 2017

Lite snapshots från de senaste dagarna :)

Inte bara första vårsolen – det betyder ju så mycket mer! Första promenaden i solglasögon, första långpromenaden hem från jobbet och SJÄLVKLART första glassen utomhus!! Denna intogs igår på jobbets balkong juuuust när man behövde den som mest.

Iiih jag måste bara säga att min tandläkare är den bästa i hela världen!! Sara på Nytorgstandläkarna had me laughing, lärde mig samtidigt skitmycket om allt munrelaterat, tog tid för mig (ibland kan man känna sig ivägen u know, bara in med nästa kund tack!!), spelade hög r’n’b när vi skulle borra för att lugna ner mig osv osv. Aldrig haft kul på ricko hos tandläkaren liksom! Men vi lagade ändå ett HÅL idag, typ första gången i vuxen ålder för mig så jag var ändå rätt nervös men var SÅ stolt över mig själv för att jag behöll lugnet. Måste ändå medge att det hade jag ICKE gjort utan Sara! Hur grym är hon som dessutom driver eget?? Heja!!

Jag skulle ta en mysig selfie post träning OCH KOLLA MINA BABYHÅR NU?? Säger ju att stora partier av håret mitt bara gått rätt av och där flyger dom för hela världen att se. Kammar jag allt framåt har jag basically lugg. Jo lugg är väl kul – if it’s intentional!!!!! Nä hörrni det ska bli sån jävla ordning på mitt hår nu. Känns ju redan mycket bättre sist jag klippte och skaffade mig ny rutin men man måste liksom lösa roten (!) av problemet också. Vad fan nu det än kan vara…………………

En kommentar | “Glass, tandis & det där jäkla barret”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Kim skriver:

    Har också en kvinnlig tandläkare som jag bara älskar. Hon är skitgrym. Känns så tryggt och jag är alltid superimponerad av henne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg