Livin’ la vida La La Land

10:13 23 Maj 2017

Vi är framme vid sista bildlasset från Los Angeles! Sen får det faktiskt vara nog och jag måste börja leva i nuet :(((

Vi besökte självklart & Other Stories megafina butik på North Beverly Drive! HUR fin är denna byggnad?? Stannade mitt i vägen för att fota, kanske inte det smartaste jag gjort meeeen men det var det ju helt klart värt.

Lyckades ta oss till Venice Beach där vi gick på Abbot Kinney och försökte att inte ruinera oss! Ville prompt ha bild i denna fina stol *barn*.

Sen tog jag en lite coolare bild :)))

Sen promenerade jag och Maria längs stranden och kunde typ inte njuta mer!!!

Kvällen kom och då begav vi oss till Santa Monica för att kunna checka av det från listan! Inte helt fel med en drink i solnedgången precis vid havet, amirite?? Min drink hade dock marmelad i sig och det lät roligare än vad det faktiskt var.

Vi avslutade resan med en hike upp till Griffith Observatory med en bananaaaas utsikt över stan?! Jag hade ju dessutom precis sett La La Land på ditresan och ni som sett den minns ju den magiska scenen som utspelas just här. Iiiih så mysigt att vara där! Utsikt över prick allt, sista bilden är på Hollywoodskylten som man ser högst upp. Klockan 6.30 var det bara vi och ett helt gäng med seriöst 90-åringar med kryckor på väg upp?? Blev så jävla impad?! Vad som tog oss 20 minuter måste typ tagit dem timmar. Så coola!!

I’ll be back LA! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG