Kristi Himmels-action

9:23 25 Maj 2017

Okej så igår var halvdag och idag helt ledigt! LYXEN!! Jag har haft det pangfett och verkligen maxat the life loving.

Kände mig soo cute i ny klänning + metallics!!! Kul till det rosa håret tänkte jag. Klänning & ballerinas (adlinks) från & Other Stories och favoritväskan från Loewe.

Igår eftermiddag invigde vi Berns 606, deras underbara takterrass! Lapa eftermiddagssol med ett gott glas bubbel och livets tjejer är motsatsen till onice.

Och idag LEDIGT!!! Ugh my favourite thing. Haft en så jävla magisk dag också! Vaknade och la lite masker som annars är min religiösa helgrutin. Köpte lyxfrulle från Pom & Flora som jag åt i solen på min innergård. Gick ut på en lång powerwalk vid vattnet runt hela söder och svettades i den schtekande solen. Mötte upp mina ladies på Hotell Diplomats uteservering (jaa man får äta lite svettig i träningskläder om man sitter på uteservering tycker jag :))) ) och åt ovan kingliga omelett. Sen gick jag på ansiktsbehandling!! Mer om den sen. Men hur underbar dag, right???!

Nu sitter jag hemma och saknar Kalle som är och spelar musik på andra sidan jorden i Japan och Korea! Hans senaste EP är dedikerad till mig *dontevencare-brag* hiihiii så jag sitter hemma och fånar mig och längtar.

Imorgon jobbar jag visserligen som vanligt igen men HOPPLA så var det fredaaaag också!!

2 kommentarer | “Kristi Himmels-action”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Paula skriver:

    Eeeeeh har du en morgonrock med rymdmönster (i brist på bättre ord), vart kommer den ifrån?? VILL HA

    1. Betyy skriver:

      Håller meeeeed!!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG