DJ-snack med mig!

3:59 28 Maj 2017

Kristin Zetterlund

Gillar du inte musiken på klubben? Gör som Kristin – bli DJ! 🎧🎛

Nai-post ni Lev & dröm noong Huwebes, Mayo 25, 2017

Tidigare i våras spelades det in en intervju med mig om ni minns! Är inte mitt allra mest bekväma när det ska filmas rörligt men det är väl en vanesak I guess :)

Detta är alltså resultatet! En intervju för Lev & Dröm om mitt dj:ande! Får ofta frågor om detta så hoppas att det kan vara inspirerande eller kul att se??

Jag fattar inte om klippet funkar att bädda in eller inte, ser ni det inte så klicka HÄR!

2 kommentarer | “DJ-snack med mig!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Alltså i love this story, verkar skett så naturligt för dig- samt klart att det är superhärligt m crowdpleasers? Hur kul är det att spela sin svåra icke-moodiga musik? max en låt sedan är det ju inte nice ens? Menar såklart inte att man ska sälja sin musik-soul för ett dansgolvs skull, men det finns ingen motsättning i att få igång energin och samtidigt spela de genrer man gillar:))) haha så uppläxande speciellt m tanke på min fråga:
    Kan du inte skriva om hur du började lääära dig? Alltså, ska man ha egen utrustning, vad och hur mkt kostar det, kan man inte bara ha smidiga övergångar mellan olika låtar och det räcker?? Vill också kunna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg