Tankespridd tränare

8:20 27 Jun 2017

Haha look @ denna sorgliga!! När man är så tankspridd att man glömmer både skor och tofs till träningen då tager man vad man haver yo.

Har prioriterat bort träningen en stund då jag haft för fullt upp tbh, men nu ska jag komma igång igen! Men när jag glömde tofs och fick snörpa ihop en fläta och köra igenom en penna kändes det SÅ DÄR. Dock att jag fick komplimang från en som tyckte jag hade fet frippa?? Jag ba faaast jag är snarare livrädd att jag bryter pennan i nån snabb move och att mitt hår inte längre skimrar rosa utan härligt blått i slingor………………. Men kul att det blev en fripp by accident ändå!!

Och klassikern att glömma skor till efter träningen är alltid riktigt mysig!! Jag vill alltid duscha hemma så drar hem oombytt, men det är ju inte direkt varje gång jag kommer ihåg träningsskor efteråt. Då får man snällt klämma ner fötterna i fkn sandaletter till träningstightsen!! För övrigt är just dessa satinsandaletter mina nya favoriter och jag köpte dem i en till färg på dirren. Från H&M yaaay kostade ca noll!

Ser ni nån stackare klacka fram med pennor i håret och eftersvettig som fan i träningskläder är det bara jag som kommit igång igen med mi fitness!! Wish me lerk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp