Q&A – drömväskan modell mindre!

8:07 26 Jul 2017

ÄLSKAR detta inlägg <3333 pga väskor är livet. Så då kan jag väl passa på när jag ändå är här och skriver. Kan du inte snälla pretty please göra ett liknande inlägg med väska modell mindre? Inte kuvert-size och inte dator-vänlig men nåt därimellan? Ska åka till Rom i sommar och en långtripp till New York i höst där det bara går att choppa väsk-järnet. Letar efter den perfekta mellanstora vardagsväskan och behöver all inspo jag bara kan få.
PUSS från en annan pink-hair-lady om http://blogg.ng.se/kristin-zetterlund/2017/05/qa-unna-sig-en-dyr-vaska

Omgggg ni är the gifts that keep on giving!!!!! Att ni BER mig tipsa om detta, när det är cirka det bästa jag vet, wow detta är the definition of blessed.

Okej denna hära lite påsiga modellen från Loewe med knutar i ändarna var jag SÅ HÄR nära att köpa men sen gjorde jag det inte. Ni minns det där bröllopet jag har framför mig?? Lol just det. HUR duktig tror ni jag kände mig när jag inte köpte btw?? Strålade som en sjuåring på julaftonsmorgon. Påsen är perfekt lite mindre vardagssize i ett rejält men mjukt och helt perfekt läder. Älskade denna midnattsblå också halloj?!

Okej hur mycket höstfeeling fick man av denna Célinegoding??? En mindre kubmodell i burgundy med straps i camel, himla praktiskt med korta OCH långa straps – om man nu ska tänka så. Vilket man bör!

Det är inte en hemlis att buckets (väskmodellen, inte drinkstorleken, partyprisse du där) är all the flippin’ rage just nu. Och det ÄR ju av en anledning?? Snyggt, praktiskt och lika balla stora som små. Balenciagas canvasserie är toppenfin och med svarta detaljer känns den som att den blir året runt-kompatibel.

Gudars lilla lilla skymning. Denna crossbody från Gucci var inte direkt otoppen!!!!! Tidigare tips var kanske lite mera åt det svala hållet, så klart att mamma inte skulle lämna er utan lite maximalism <3

Speaking of??? Kolla in denna GODISLÅDA från Prada!! I’m dying right here. Som om mitt inre barn fick obegränsad budget att köpa ett smyckeskrin till sin Barbie. Klämde på denna IRL på en jobbmiddag häromveckan och den var indeedio ett litet skrin av magi.

Den här plyschdrömmen från The Row försööööker jag desperat komma på en motivering till att jag absolut behöver men jag lyckas tyvärr inte (damn you bröllop (nä det tar jag tillbaka (…..eller)). Även DENNA fick jag klämma på under jobbmiddagen förra veckan – ja, det var ett högst stylish event tydligen – åh herregyyyy. Kanske inte jättepraktisk i material men den finns i olika material och storlekar så det löser sig ska ni se.

En mindre variant av kingmodellen Falabella av Stella McCartney, ni vet den väskmodellen man aldrig nånsin tröttnar på! Jag har en något större sen innan men fördelen med den lite mindre är att du även kan ha den crossbody vilket är lika med det bästa som finns i väskväg.

Om du inte är lika sugen på godislåde-Prada (why u wouldn’t e bortom mig men okej) så har de också denna sleek af variant. Så kallad tidlös!!!

Givenchy har släppt en ny serie med kedjedetaljer som jag gillar skarpt! Lädret i denna ser ut att vara rejält och helt perfekt finish, matt burgundy. Kedjan ger den lite edge amirite!!

Heheheh många av mina egna käraste kryper fram här som ni kanske märker men det är inte för intet! Det är ju för att jag vet first hand hur king dom är. Loewes Puzzle Bag finns i olika storlekar och flera färger och är såååå praktisk och snygg, ni anar inte. Den passar prick lika bra till vardags som till fest och även den lilla är OTROLIGT rymlig! Kort strap, lång strap, u get the drill.

Lite liknande sleek baby Prada finns även denna goding från YSL! Personligen älskar jag tassels och annat häng och släng på väskor, något som snärtar lite extra när man går u know.

Vad var det där jag sa om buckets nu igen?? Jamenjust. Bucket bags har väl nästan blivit synonymt med Mansur Gavriel these days, den okrönte kingen av dem! Finns i flera storlekar, färger och material dessutom och det älskar man ju. Verkligen den PERFEKTA bucketen, oavsett typ man väljer, hela modellen är bara perfektion.

Innehåller adlinks

4 kommentarer | “Q&A – drömväskan modell mindre!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. theresa skriver:

    Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: [drogunduspellcaster@gmail.com] du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

    1) Kärleksspell
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsstavar
    5) bindande stavning
    6) Breakup Spells
    7) Förvisa en tidigare älskare
    8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
    9) vill tillfredsställa din älskare
    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    Genom [drogunduspellcaster@gmail.com]

  2. AOL offers a range of integrated products and properties including communication tools, services and subscription packages. http://www.aol.com offcial site is official website of AOL, here you will find solutions for your all types of AOL products.

  3. HP is one of the best printer Manufacturer company in the world and they provide best and rapid customer service. Call HP printer Customer service number to get help with all problems related to HP Printer.

  4. avajames skriver:

    I am glad to see this blogs thanks for sharing. Check this also for saving budgeting ideas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp