När jag provade bröllopsklänningar!

10:00 19 Sep 2017

HÖYYYY äntligen tog jag tag i en stor bröllopspuck i helgen! Drog med mig los bästos och provade bröllopsklänningar!!! Gahhhh det var så himla sjukt?? Kändes verkligen som att prova kläder inför en maskerad, inte alls den där OMG *tårögd*-känslan som alla i Say Yes to the Dress får ahhahahah.

Har ändå en rätt tydlig bild i huvudet av vad jag föreställer mig, men var ändå öppen för förslag att prova lite allt möjligt för att testa på helt enkelt. Dock i lite SYTTD-anda så tog mina kompisar med sig scorecards för att betygsätta alla klänningar jag provade haha!!!!

Nedan följer ett gäng jag provade, inte alla, men då hade ni suttit här halva natten hehhe:

Har egentligen inte alls tänkt men axelbandslöst men denna modell blev en av mina storfavoriter!!!!! Såå smickrande och go, men kjolen kändes inte helt hundra.

Vill verkligen ha en enkel klänning i vit satin, men även här var kjolen alldeles för stor och vill absolut inte ha en rosett i midjan!! Dessutom gjorde överdelen inget för tjejerna, snarare kvävde dem :(

Den här modellen var en tia framifrån men en etta bakifrån!! Typ låg i ryggen och nån tjofräs i svanken. Vissa älskar ju låg rygg men det är inte min greeeej bara. Plus mermaidmodell e megasnyggt men jag är inte BEKVÄM i det?? Och av någon anledning är jag plötsligt jättemån om att vara extremt bekväm på mitt bröllop, vill kunna röja loss utav bara helv.

Den här var rätt kul också, men tyvärr samma problem som ovan mermaidmodell och bekvämligheten. Dessutom var de inbyggda kuporna galaxer för små – som på alla klänningar jag provade? Frustrayrande.

Min skeptiska min till en alldeles för prinsessig modell :))) Älskar att ha axelbanden långt ut på axlarna, som en bred ringning, men här var det alldeles för mycket action för min smak.

Den här mermaiden älskade jag!! Trots att den var helt i spets och det egentligen inte ens är min grej. Men lite för tråkig på något vis ändå??

UGHHH den här var basically helt perfekt!! Jag har försökt vika ner spets som stack upp längs hela ringningen, därför ser det lite ojämnt ut där. Men den var helt i tyll och nää alltså det kändes ändå inte helt rätt för mig.

Lustigt hur alla klänningar inte ser så enorma ut nu på bild men i verkligheten var de med lite kjol såååå stora. De typ stod upp av sig själv på golvet när jag skulle hoppa i dem haha?? Denna var tex cute but not 4 me.

NÄPP hörrni, jakten fortsätter. Häng mä!!

18 kommentarer | “När jag provade bröllopsklänningar!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Marthe skriver:

    Åh, nummer 1 var fiiin :)
    Ellers har Jenny Packham og Rosa Clara mange nydelige kjoler.

  2. Dani skriver:

    ÄLSKAR att vi får se detta!!! PS du är så LÖJLIGT snygg i ALLA hur är det ens möjligt

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      IIIIHHHH gullis!!??! <3

  3. Vera skriver:

    Wooow nummer 3!!!

  4. Julia skriver:

    Alltså TIPS ändå. Ha två klänningar. En till vigsel, och en till festen. Tänker mig att man vinner följande:

    1. Kan unna sig en lite mer obekväm bröllis.
    2. Kan freakin freak out på festklänningen
    3. Får nöjet att BYTA OM och presentera sig igen i ny stass

    Förlust:
    Att få festa loss i samma klänno som man sa ”I DO” i.

    Jag kör på två tror jag, men vita båda två. Eller kanske en rosa tyll på festen omg omg omg. Kan ngn fria?

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Exakt hur jag tänker!! Full disclosure så har jag redan köpt partyklänningen :)) Ofc – innan något annat var färdigställt hahah!! Men jag resonerar precis likadant nämligen, så *great minds* <3 <3 <3

      1. Julia skriver:

        Mmmmm detta gör mig så glad pga det betyder att jag får se två klänningar på bilderna sen omgggggg. Inte sett fram emot ett bröllop så mkt sen Bey Z’s.

        1. Kristin Zetterlund skriver:

          döööör

  5. Fanny skriver:

    Du får gärna visa upp alla du provade, sitter jättegärna hela natten!!! Så kul att se ju!!!

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      HIHI <3

  6. A skriver:

    Hej Zäta!!!
    Läser och följer dig SLAVISKT (gränsfall till ohälsosamt) (min kille tycker att jag är psyksjuk för jag diskuterar liksom högt med dig när jag läser dina inlägg, spec de när du kör röda mattan-genomgångarna). ÄLSKAR att vi får hänga med på bröllis-bestyren!!!

    Nu till frågan: jag har fått ett riktigt jobb med mycket möten/mingel etc men vet inte hur jag ska klä mig?? Har blivit blessed med tits storlek större men är liten i kroppen i övrigt. Det är ju skitkul i vissa sammanhang, men inte på jobbet. Har fastnat i t-shirts och stickade tröjor för att visa så lite kropp som möjligt, men blir deprimerad av det = kan inte göra mitt bästa på jobbet. Kan inte du snälla söta göra ett inlägg med kontors-kompatibla kläder? OBS att jag inte jobbar på bank (hehe sorry för fördomen), kan verkligen ta ut svängarna om jag skulle vilja!

    XX A

  7. Rebecka skriver:

    JAG VILL OCKSÅ SE ALLA KLÄNNINGAR!!! :))))))))

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      GAHHH!!! Blir fler delar!! :D:D<3<3

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Jaaa tack gulle, hört flera som tipsat om dem!! :D <3

  8. HP is one of the best printer Manufacturer company in the world and they provide best and rapid customer service. Call HP printer Customer service number to get help with all problems related to HP Printer.

  9. AOL offers a range of integrated products and properties including communication tools, services and subscription packages. http://www.aol.com offcial site is official website of AOL, here you will find solutions for your all types of AOL products.

  10. avajames skriver:

    I am glad to see this blogs thanks for sharing. Check this also for saving budgeting ideas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG