Så förolämpar du en dålig DJ

4:25 23 Sep 2016

Vi har alla varit där. Det är fredag, man är sugen på att gå ut och dansa. Man pungar ut 200 spänn för att komma in på nåt ställe där det är utlovat dansant musik. Och så är diskjockeyn sämst.

Därför har jag gjort en lista på fem föredömliga händelser som kan agera inspiration när desperationen är som starkast:

 

  • När Jakob och jag var på Södra teatern och jag lackade ur. De hade lovat att spela disco. I stället flödade skittråkig elektronisk musik helt utan basgångar, som jag skulle kunna göra hemma själv på en kvart, ur högtalarna.Jag gick helt enkelt fram till DJ-båset, pekade finger och skrek: ”Sluta spela rasistisk musik era jävla losers!” Varpå de svarade: ”Ööh vi e inga rasister eller va alltså vi e ju vita men äh?!”

 

  • När Philip var på klubb i Linköping. Han var antagligen rejält på örat. Trött på tråkig musik var han i alla fall, för han rusade fram till DJ-paret, klättrade upp i båset, slog näven i bordet och skrek: ”Spela Günther!”. Sedan blev han utslängd av en vakt.

 

  • Alexanders diss i Norrköping. Han var på klubb. Han kände sig lite bättre än alla andra. Musiken var av Rix FM-stuket vilket inte föll Alex i smaken. Därför gick han fram och bad nonchalant, som en annan Hardy Nilsson: ”Spela det äldsta du har!”Några minuter senare drog DJ:n på ”Blame it on the boogie”.

 

  • När Filip och jag DJ:ade på Gabriels fest. Eller DJ:ade och DJ:ade. Vi var ganska berusade och dessutom kan ingen av oss DJ:a på riktigt. Så vi körde på gamla hits fram och tillbaka och sket i att göra övergångar. Dansgolvet kokade.Innan oss hade en person som kan ”spela skivor” på riktigt stått bakom skivspelaren. Han hade försökt ordentligt, körde snygga remixar av Todd Terje. Ingen dansade. När Filip och jag entrade scenen stod han i ett hörn och skrek: ”FY FAAN!! DET HÄR ÄR INTE DJ!!! DET HÄR ÄR INTE DJ!!!”.

 

  • Min gymnasiekompis kompis som tatuerade in ”Spela Shoreline” på bröstet. När han blev sugen på sin bästa BD-dänga gick han helt enkelt fram till båset och drog ner tröjan så att tatueringen blottades.

 

 

 

Här har ni några tips. Trevlig helg!

 

/K

 

4 kommentarer | “Så förolämpar du en dålig DJ”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Erik skriver:

    Lägg dig platt på dansgolvet. Sitt i trappan och se tråkig ut som hipster-svennarna på f12.

  2. majece skriver:

    In my opinion, information from https://paperwriter4me.com/buy-college-papers will help you to buy college term paper. I had such experience in college

  3. john skriver:

    To avoid some misunderstandings in text I use this case converter https://essaytoolbox.com/case-converter. I do this because when text is hard to read the views are decreasing so that all you did wasn’t valued.

  4. 토토사이트 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 토토사이트.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg