Fyra bevis på att vi lever i Westworld

8:29 25 Okt 2016

Westworld är HBO:s senaste riktigt påkostade serie. Den är skriven av Christopher Nolans brorsa (OMG), Antony Hopkins spelar (åter igen) ett mastermind med psykopatiska drag och serien innehåller såklart massa bröst.

160819-westworld-s1-blast-06-1920

Premissen är att människan kommit så långt i artificiell intelligens att ett företag lyckats skapat en vilda västern-värld dit rika människor kan åka och interagera med livs levande robotar som ser ut precis som människor (och går att att ha sex med och döda precis som vanliga människor).

MEN på grund av att en grundare till parken – som dessutom mystiskt försvunnit – planterat något skumt i robotarnas algoritm så börjar de få ett eget medvetande och ja… ni fattar.

Jag avfärdade först serien som lam. Sen insåg jag inception. Alla bevis pekar ju på att VI faktiskt lever i Westworld. Är då JAG en robot som börjat inse det? Och är HBO:s serie Westworld i så fall den ultimata fuck overn av våra skapare? 

Stämmer det här lever vi alltså i en hyperversion av Westworld, där vi till skillnad från robotarna i serien lever ett helt liv, bildar familjer och desperat försöker hitta en mening med hela skiten. Något som våra perversa skapare inte orkat bry sig om att skapa.

Ju mer jag tänkte på det här desto mer uppenbart är det. Och bevisen måste ses som överväldigande. 

Bevis nr 1 Donald Trump

Donald Trump är det ultimata beviset på att vi egentligen lever i Westworld. Hur kan Donald Trump hamnat där han är? Well, det är enkelt! Utanför den världen vi lever i, d.v.s. robotvärlden, är Donald Trump svinrik. Men han ville åka till Westworld och frågade: Vad är den dyraste rollen jag kan köpa i Westworld? Företaget som skapat oss och världen vi lever i tittade på Donald och svarade: hmm. Du kan få bli presidentkandidat i världens rikaste land?

uhcfuzi

Bevis nr 2 Clownhysterin

Helt plötsligt har folk bestämt sig för att klä ut sig till clowner och skrämma livet ur folk??? Varför i helvete skulle vi göra det? Vad är poängen?? Det finns så klart ingen poäng. Sanningen är att dessa clowner inte kommer från vår robotvärld utan är morbida jävlar som köpt sig några dagar i Westworld där de kan klä ut sig till clowner och jaga småbarn med machetas.

clown_machete

Bevis nr 3 Pinsamma möten på gångbana

Vi har alla varit med om det. Du bestämmer dig för att gå om en person åt ett håll. Personen du möter väljer samma håll. Du väljer det andra hållet det gör den andra personen OCKSÅ. Ett pinsamt möte uppstår. Ni byter sida igen. Pinsamt möte igen. Och så fortsätter det.  Det här är en av de mest idiotiska sakerna i världen. Varför kan alla inte bara gå om personer till höger eller nåt??? Svaret är för att vi är robotar som är dumma i huvudet och att när det här händer så skrattar de riktiga människorna högt åt oss.

PS. Slutsats: personer som väljer sida är inte robotar utan människor, akta dig för dom!

Bevis nr 4 Islamiska staten

Vi har alltså ett tusental skäggiga män i klänning som härjar omkring i Mellanöstern, kidnappar kvinnor och har dom som sexslavar, kastar homosexuella från moskétorn och eldar upp levande människor i burar. För att deras Gud säger åt dom att göra det. Hah! I think not!!! Det är bara typ den extrema kristna högern som är på semester.

Bubblare:

  • Korstågen
  • Pesten
  • HIV
  • Svenska akademien

Allt för att människorna ska få skratta åt oss dumma jävla robotar. Fan ta er!!!

/ Filip

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG