La Dolce Vitabergsparken

3:30 24 Nov 2016

Jaha jaha. Bloggen är åter öppnad. Hej blogg kul å se dig. Sveriges fulaste headerbild vald omsorgsfullt så att ni ska bli positivt överraskade om vi möts IRL.

“Fan så jevla ful va han inte dö”

Jag kommer inte med några gåvor. Inte en enda spaning har jag. Det är helt tomt i säcken: bara ett hål rakt igenom ner till grannarna som sitter och filar fötterna framför Bingolotto. Det är därför jag bloggar lika sällan som en Sverigedemokrat inte spöar någon på stan.

Jag bränner allt guld i poddar, i radion och i min stand-up. Kvar är bara en spillra av en spillra av en spillra. Som svetten på Ingo Johanssons överläpp efter boxningskarriären när han var mer broccoli än en människa.

“Det är skönt att sova länge” är en spaning som jag har. *drops mic* Tack för mej!!!

Dom senaste veckorna har varit ett inferno av tåg, ölbiljetter och adrenalinkickar som bultar i knäna. Jag och min kollega/dragervapnare Carl Stanley har rest land och rike runt och gjort en liten provturné.

Den delen av trippen vi lyssnade på Kent å va deppiga

Den delen av trippen vi lyssnade på Kent å va deppiga

Som två hovnarrar uppfödda på gifflar har vi burnat runt i en Renault Modus (EJ SPONS… kan dock bli) och lyssnat på raggarhitz och käkat bullar och gigat i Malmö, Kristanstad, Kalmar och Gävle. Apesköj har det varit.

Ett snedsteg så kommer vi stå där å kränga bensin utanför Motala

Ett snedsteg så kommer vi stå där å kränga bensin utanför Motala

Vi har nått ett delmål på komikertiggartjänsten Patreon också så vi spelade in en roast av varandra som finns där poddar finns om ni söker på Tombola Podcast. Det var skönt att säga all skit jag har känt om Carl Stanley. Jag älskar honom och han är min kanske närmsta vän men helvete vilket rövhål han kan vara ibland asså.

Vi fick en GULDTOMBOLA av några underbara lyssnare i Gävle!!!

Vi fick en GULDTOMBOLA av några underbara lyssnare i Gävle!!!

Sedan var jag i Uppsala och föreläste om hur man gör rolig radio. Jag har ju jobbat på radion nu i 6 långa månader så jag borde ju veta. SKOJA. Det var också kul att föreläsa. Väldigt svårt att vara allvarlig men man får väl jobba på det.

Gigade på ett bröllop i Malmös utkanter i lördags. Det är verkligen det roligaste och svåraste giget i världen att stövla in på vad som ska vara den bästa och finaste dagen i nåns liv och ba “HALLÅ GUBBAR Å KÄRINGAR NU SKA HÅLLA LÅDDA HÄR I 20 TAJTA SÅ HÅLL KÄFTEN!!!” men det gick som tur var bra.

Så jag åker runt runt runt och det är verkligen ett drömliv. Känner mig som världens sämsta kompis som aldrig har tid att träffa någon annan än Johannes Finnlaugsson men drömmer om att en dag kunna bosätta mig i Örgryte och bara göra en konstig julshow om året och resten av tiden ligga hemma och rita och goza med Iggy (katten).

BÄSTA GIGET: THE CRYPT I LINKÖPING. Sicken feeeeezt

BÄSTA GIGET: THE CRYPT I LINKÖPING. Sicken feeeeezt

Jag tror att den här bloggen kommer vara lite mer lifestyle ett tag men det får ni bara ta. För jag har fan inga kulor i pistolen, jag kan blotta måla ut min vardag för er kära läsare.

Kom och se mig på mina sista gig i år!

Stockholm Comedy Club på lördag! Södra Sällskapet 20.00. Jag + andra asroliga.

Anders å Nisse på Cantina Real på måndag 20.00

Fantasipanelen live med David Sundin och Johanna Wagrell på Cantina Real på tisdag 20.00

Droppa Micken Comedy på Olearys (klassisk småstadsmark) i Falköping torsdag 1 december! Jag å ursköna Josefine Johansson + min polare Jimmy Karlsson (Skövdes finest)

Oslipat i Uppsala 7 december! Tix på WWW

Min å mina kompisars EGNA SHOW: PATRIARKATET COMEDY till Karlstad 8 december på The Bull Bar. Snälla Snälla kom på det om ni bor i Karlstad.

Sista giget är att jag och Sveriges roligaste man Henrik Nyblom (google him) sätter upp en julshow på PSB i Stockholm. 18 december!!! Det blir Håkan Hellström Xmas Comedy Allsång. Info kommer snart!

Våren håller på och bokas på som fan så ta chansen och maila mig angående föreläsning, bröllop, fest, klubb… ja vad ni nu vill.

Puss å kram å gran

Mitt i en rutin om nånting minns inte vad... ehe

Mitt i en rutin om nånting minns inte vad… ehe

Nästa vecka: Proggband vi glömt: Satafläsk å Makaroner, Sten Sture Den Äldres Dansorkester, Haschmumma m.m.

4 kommentarer | “La Dolce Vitabergsparken”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lotta skriver:

    Fan Marcus jag tyckte du var kul men sen fick reda på att du är lika gammal som jag. Jag KAN inte tycka om framgångsrika människor i min ålder jag är alldeles för missunnsam för det. Vafan, det hade du också varit om du bott i ett dödsbo utanför Stockholm, tjänar 3000:- i månan på helgjobb så du lever på arvet av din mormors fästman medan du failade din kandidat i film’vetenskap’. Men jag tycker ju du är kul Marcus för i helvete!!!!!

  2. Mindfullnes skriver:

    Varför tar du alltid i så du skiter på dig när du försöker komma med roliga formuleringar?

  3. kalle skriver:

    tack för att du finns Marcus!

  4. Sofia skriver:

    Hmmm

    Blogga rååååh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG