Jag Är Sjuk

12:02 13 Feb 2017

Jag blir aldrig sjuk. Därför blev jag mycket förvånad när jag blev det. Jag trodde först i flera dagar att jag bara hade blivit gammal. Jag hade ont i kroppen, ringarna under ögonen var som djupt blåa tatueringar och jag började känna igen mig i Melissa Horns texter.

Men jag var inte gammal. Jag var dödssjuk. Det som avslöjade det var när jag snöt mig en röd näsduk och såg det ut som McDonald’s-loggan. Två gula strängar av självhat och frityrolja.

Malaria, skelettcancer eller denguefeber. Nån skit var det. Jag hade varit i Höganäs och uppträtt på ett bibliotek så jag hade väl fått med mig något virus som låg och frodades i nån coffeetable-bok om makramé som jag såklart inte kunde låta bli att läsa pärm till pärm.

Det kan ju också ha varit en helt vanlig förkylning. Jag vill inte utesluta det ur utredning i ett så tidigt skede.

Jag blev liggandes hemma. Allt papper tog slut på fyra minuter och jag fick snyta mig i katten som blängde på mig dömande.

“TROR DU VI DOMESTICERADE ER FÖR SKOJS SKULL!?” skrek jag.

Vi hade ingen nässpray så jag snortade örtsalt till ingen nytta. Det enda som hände var att det smakade starkt av medioker matlagning i gommen. Jag följde noggrant statens ordinerade tv-utbud och låg och glodde på Tilde de Paula och han som ser ut som Tilde de Paula med skägg/blodsockerfall när dom intervjuade olika mammor med cykelhjälm och provsmakade bacon-inlindade päronhalvor klockan halv åtta på morgonen.

Man vet att man har varit sjuk för länge när man börjar hålla med Dr. Phil. När han för fjärde dagen i rad skäller ut nån blind 16-åring som har blivit gruppvåldtagen av fyra lastbilschaffisar och säger åt henne att hon ”måste börja ta ansvar” och man ligger där med näsan rinnande som ett höstregn ner på mattan och tänker “ja nu får du fan styra upp det här”. Och sen bara “vänta lite… är det verkligen HENNES fel?” och då inser man att man behöver seriös medicinsk vård.

Jag kom till läkaren. Han kände länge på min penis. Jag frågade “varför? Jag har ju malaria!”. Han hade ingen bra förklaring och ursäktade sig muttrande och började istället speja ner i min hals. Sedan kom domen och mycket riktigt var det malaria… eller influensa, jag minns inte.

Min sjukdom var så allvarlig att dom satte mig på en helt ny medicin som heter “Lützen 1632” som är en kapsel man kastar i golvet så täcks hela rummet av en tjock dimma som gör att man blir yr och börjar tänka alla husdjur man har dödat genom övermatning. Det fungerade såklart inte alls och nu finns inte jag längre. RIP jag själv.

Nästa vecka: Stor artikelserie om världens mest rasistiska djur: Vitmakthajen. 

2 kommentarer | “Jag Är Sjuk”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. lilian skriver:

    I’ve been having a hard time getting over and stop thinking of my ex. We’ve had a rough break up however it ended in a fake nice way. It’s been 3 months now however it feels like it was just yesterday. We’ve dated in total of 8 months. Before we’ve dated he was dating his ex fiance, a relationship that lasted 3 years. After 3 months of his ex fiance breaking up with him, he start dating me. Making me realize that I might have been a rebound. Most of our problems involved his ex fiance. Which makes me believe, that is his baggage. Currently he is dating someone else.
    My point is, he was my first love (at least that’s what it feels like). It is eating me apart knowing he is happy with a new person and erased me from his life completely. I feel very broken. I’ve tried everything, getting social, active, travelling however at the end of the day my mind is like a magnet attracted into thinking of him and not understanding why has this happened. Blaming myself for not doing better…even though I’ve been told I’ve done nothing wrong.
    but after i make email contact with Oduduwa
    dr.oduduwaspellcaster@gmail.com every of my relationship crisis ended, it still remain a misery to me, my husband change attitude instantly with the help of Oduduwa Love-spell Casting, my husband came back home to apologize. today we both love each other without any complaint or arguments. we are happy and thankful to dr.oduduwa.

  2. Anna skriver:

    Jag heter Anna, jag bor från Stockholm Sverige, jag tror att vittnesbörd är verkliga bevis på mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner lugn, kärlek och förtroende återvända i förhållande som jag har hittat samma i mitt äktenskap idag Jag är väldigt glad att dela mitt sanna livsvittnesmål här ute. Jag läste liknande kommentarer om blogginlägg från olika människor över hela världen som talade bra om mannen Dr. Oduduwa Love-spell caster. Innan nu tappade jag hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag fick kontaktkommunikation från andra Spell-casters. Jag älskade att stava charm tidigare för att få tillbaka min före detta man hemma men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att få tillbaka min ex kärleksman tillbaka till mig, jag skickar e-postmeddelande till Dr. Oduduwa på sin personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
    Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och till våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
    Jag förklarade alla mina förhållandeproblem för Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att få tillbaka min ex kärleksman man hemma för att förnya kärlek och förtroende.
    Jag följde noggrant alla instruktioner som gav mig av Dr. Oduduwa kärleksstav. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärlek-magi för min räkning, min ex man ringde mig på mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se det var ett telefonsamtal från min ex, oh Jag blev så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått sms, inga samtal och inga mail skickas till mig. Oj, jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och lycka i mitt hjärta som delar detta vittnesbörd här i dag, min kärleksman Erickson återvände och kom hem för att möta mig med kärleksgåvor.
    Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte hade varit möjligt.
    Alla som läser den här artikeln här går igenom äktenskapskrisen, och för dem som delar hemliga hjärttårar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt mailmeddelande till det stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG