Sebbe Staxx: Från Killinggänget till guds bästa lamm

3:19 2 Dec 2016

Det var längesen Sebbe Staxx viftade med en kalashnikov i en musikvideo eller körde gyttjebrottning mot lagens långa arm. Detta pga asakristen. Han är nyfrälst! Han har blivit kär i Jesus, flyttat ihop, slutat träffa sina kompisar och blivit fet framför Bonde söker gnu. Så att säga. Jättekul för honom såklart. Jag önskar honom all lycka. Trökigt bara för alla hippety hoppetys där ute som fått ett språkrör för the real gangsta shit att han skulle gå och bli en sån riktig ungdomspräst i gräll piké och pedofilchinos.

Från gatans lag till Moses lag. Från värdetransportrån till helgmålsringning.

Sebastian har tagit avstånd från i princip allt han tidigare har rappat. Så jävla trökigt för alla som har lyssnat på honom.

“Vadå ska jag inte skjuta knäskålarna av folk att dra upp hela jävla kemilådan i näsan?”

“Nä du ska prisa Gud”

“Och det säger du NU?”

*snyter ut 2 gram kokain och går fram och börjar lägga förband på nån stackars jävels knäskål*

Men vafan: all lycka till Sebbe Staxx. Må herrens ljus skina över dig. Men lyssna inte på all skit han säger. Gud säger så mycket dumt när han är full.

Foto: Frankie Fouganthin

Foto: Frankie Fouganthin

Nästa vecka: Förlamade lamadjur börjar gå igen

5 kommentarer | “Sebbe Staxx: Från Killinggänget till guds bästa lamm”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    BLOGGA RÅÅÅÅH

  2. markus skriver:

    Ni kan också tro och bli räddade!

    https://www.youtube.com/watch?v=QW-l-CPC6QY

  3. Anders skriver:

    Min fru slutar ringa och sluta plocka upp telefonsamtal, jag förstår att jag skadade henne. Jag älskade min fru så mycket, jag vill ha henne hemma om inte för min skull, men för kärleken för de barn vi hade tillsammans, blev jag mycket ledsen, jag ber om ursäkt för henne och jag har lärt mig min lektion. Jag var så orolig och förvirrad varje ögonblick om hur jag kan kontakta min fru och rikta hennes kärlek uppmärksamhet mot mig igen. Fram till förra veckan såg jag på bloggen sätt att få din man tillbaka efter att ha lurat på honom av en kvinna från Stockholm som fick samma hjälp från Oduduwa att återställa äktenskap, kärleksrelation.
    Jag känner mig berömd och beklagar att jag skadar min fru, jag vill ha henne tillbaka att älska mig som vi brukade älska varandra innan så jag tar snabbt kontakt med e-postadressen till dr.oduduwa en kärleksspelare, jag har hört så mycket om Oduduwa begåvade befogenheter att återställa kärlek och familjeenhet och han är en äldre andlig helare från hela världen får hjälp, läser jag goda vittnesmål om den här mannen, han återställer äktenskap, hjälper människor att återvända till exkärlek, sluta skilja sig och bota blodsjuka och sjukdomar. Jag läser alla dessa goda vittnesbörd och bekräftar från en Lady Princes Osawe Jennifer är en av damen som fick hjälp från Oduduwa år sedan, jag ringde den här damen på telefon och hon vittnar om att det var sant Oduduwa hjälper rädda sitt äktenskap för två år sedan och han fortfarande gör samma sak till idag.
    jag trodde henne på grund av mina personliga erfarenheter från andra stavhjul, jag kontaktar så många andra kärleksspellhjul innan men ingen kunde hjälpa mig att ta tillbaka min exkvinna, de hjälper inte situationen jag befann mig. Men jag ger Oduduwa det sista försöket, jag älskar min kloka, vi hade två barn tillsammans och jag behövde hustru att vara där för att bry sig, älska våra barn som växer upp som en lycklig familj.
    Jag skickar ett meddelande till Oduduwa-e-postadressen, omedelbart några minuter, jag mottar ett svarmeddelande från honom, jag var så glad för att posten var giltig och fortfarande fungerar, jag förklarar mina relationsproblem till Oduduwa, jag ber om hans hjälp att ta tillbaka min fru Jessica älskade mig mer än någonsin tidigare.
    Oduduwa lovar mig med försäkran 100% garanti framgång, han berättade mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla kärleksspellprocesser och förfaranden till mig och han berättade för mig om materialet att köpa för att stava lunching framgång, gjorde jag som han sa. Så tidigt på en torsdag morgon, det är två dagar efter Oduduwa lunch Love-spell för min räkning, ringa Jessica min fru mitt mobilnummer, oh jag var så förvånad över mer än 9 månader nu har jag inte fått telefonsamtal från fru, inga textmeddelanden och hon har vägrade att hämta mina samtal. Wow jag var väldigt glad att få sitt telefonsamtal så plötsligt exakt som Oduduwa lovade mig att hon kommer att kontakta mig när kärleksspell är lunchad i luften. detta är ett fantastiskt mirakel för mig, jag trodde vad Oduduwa Love-Spelling på jobbet för att återvända till min fru hemma. Jag är overwelmed med glädje och glädje i mitt hjärta som delar detta vittnesbörd, jag ringde Dr.Oduduwa för att informera honom, Oduduwa sa till mig att inte oroa sig … Jessica min fru är redan på väg hem för att träffa mig, Oduduwa försäkrar mig att min fru kommer tillbaka hem om 2 dagar. Se precis precis som oduduwa sa, min fru Jessica kom hem för att se mig med många gåvor och härliga presenter. När jag först ställde mina ögon på min vackra fru Jessica såg jag tårar som rullade ner mina kontroller när jag omfamnade henne med kyssar av ursäkter. Jag var fylld av glädjande tårar.
    Jag vill använda detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Oduduwa som utan detta inte skulle ha varit möjligt, lunchade Oduduwa Love-spell som tog tillbaka min fru hemma. Jag är väldigt glad och uppfylld som en man.
    Alla som läser denna inläggs kommentar bör veta att vi alla förtjänar att vara lyckliga i vårt livsförhållande och äktenskapsliv, oavsett vad som händer i våra äktenskap, bör vi alltid försöka göra rätt och uppskatta vad vi har.
    Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesbörd ut här kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina problem med äktenskapsrelationer.
    När två personer verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur svårt det är.
    Skicka meddelande till Oduduwa email dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
    WhatsApp nr .; +16783737593

    PSA världsturné, Philadepia USA. spel sökning facebook för …

    hjälp mig att ta tillbaka min ex

    Jag behöver kärleksspell charm för att få tag på min kärlekspartner

    Jag behöver kärleksspell charm för att få hustru

    Jag behöver bra kärlekspell charm för min kärlekspartner att älska mig mer

    Jag behöver hjälp för att återställa mitt äktenskap

    Jag behöver kärlekspell charm för att återvända tillbaka min ex

    snälla hjälp mig att stoppa min man från skilsmässa

    Jag vill ha snabb skilsmässa

    Jag vill inte att min fru ska skilja sig

    Jag vill stoppa min fru från skilsmässa med mig.

    urgentl kärleksspell för att få tag på min kärlekspartner

    snälla ta tillbaka min ex älskare

    jag behöver äkta kärleksspell caster för att återvända tillbaka min ex kärlek

    vem ska lösa min äktenskapskris idag?

    hur kan jag få tillbaka ex kärlek

    hur hittar jag sann kärlek igen.

    vad är

  4. manerej skriver:

    It will be useful for college students to read information from https://proeditingproofreading.com/blog/how-to-email-professor. You can use it in order to email professor

  5. mercy lynch skriver:

    mitt namn är nåd från Seattle WA. Jag har varit skilsmässa i 2 månader efter att ha varit gift i 3 år. min man lämnade mig och gick tillbaka till sin ex fru som faktiskt lämnade honom för sin ex make. hon lämnade sin man och kom sedan för att förstöra mitt äktenskap, jag och våra fyra barn är ledsna och deprimerade och tittar på dörren och fönstret varje dag och väntar och tror att min man skulle komma till sinnet … men det gjorde han aldrig. Vad? min syster som bor i Kalifornien berättade för mig om en psykisk som heter +1(505)900-0853 eller emil agadagaspiritualhome@gmail.com denna stavcaster gjorde en trollformel för mig som fungerade inom 24 timmar. min man kom tillbaka nästa dag och vägrar att gå tillsammans tills jag förlåt honom. Jag ringde poliserna på honom och han började gråta att han vill ha mig tillbaka att han är ledsen för att ha försummat sin familj för en kvinna som lämnade honom för en annan man. det har gått fyra dagar nu och han vill fortfarande ha mig tillbaka eller så skulle han inte äta alls. han sa att han skulle svälta och dö om jag inte tar tillbaka honom. det här spelljudandet är fantastiskt, jag är så glad att min man vill komma tillbaka med alla medel. Jag älskar det här stavhjulet för att hjälpa min familj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg