Super Mario Run

4:33 19 Dec 2016

Jag laddade ner Super Mario Run i helgen, mest av nostalgiska skäl. Fastnade emellertid med det ganska länge då det visade sig vara ganska kul. 

Några minus som det redan hörts arga röster om är att man måste vara uppkopplad mot internet, och att man bara kan spela ett fåtal banor innan appen vill att man degar in 10 dollars. Den senare hade jag lätt kunnat ha överseende med, medan den första faktiskt är riktigt dum.

Men vad jag ännu mer stör mig på är att Nintendo valt att göra spelet i upprätt läge, när samtliga Mario jag spelat innan (förutom första Gameboy som väl var kvadratisk) har varit för liggande skärmar. Det gör det väldigt svårt att få en överblick för världarna, särskilt när Mario dessutom rör sig konstant framåt.

Förutom denna fadäs är det ett underbart tidsfördriv, som dessutom går att spela med en hand om man vill dricka bärs med den andra (det vill man). Stort plus för det senare.

Återkommer med betyg när jag har varvat det under julhelgen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG