Mannen bakom Matfusket

11:09 2 Maj 2015

Hej alla töntar, coola och mittemellan.

Nu är ett nytt nummer av Nöjesguiden ute! Kul! Grattis till alla! Jag vill slå ett slag för en text jag skrivit till Malmöupplagan. Det är en intervju med killen som ligger bakom facebooksidan Matfusket. Vi pratade om vad som ledde till att han startade sidan, vad matfusk egentligen är och varför det är, men framförallt: vad är det som är så dåligt med matfusk?

Övrningsuppgift:
Du har en råvara. Den är inte av ett fantastiskt exemplar. Du har ett e-ämne som inte är skadligt för någons hälsa som gör att råvaran smakar godare och ser mer attraktiv ut. Du lägger till den i mixen och skriver ut det på innehållsförteckningen. Är detta matfusk? Varför är det dåligt? Diskutera i smågrupper.

Här hittar du artikeln. Detta är obligatorisk hemläxa. Tentamen är nästa gång du befinner dig i en mataffär med en kundkorg i handen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG