Extramaterial

9:03 3 Feb 2016

Jag älskar extramaterial, aka filmens efterrätt! Jag är en av kanske inte jättemånga som fortfarande samlar på DVD:er, men det är just för alla extramaterial med bloopers, borttagna scener, fantastiska och snarkiga kommentarspår och särskilt intervjuer med folk som gjort filmern (inte de där när de bara hyllar varandra, utan när de pratar om hur de tänkt). Det är också därför jag gillar Veckans Brott (alla kriminalseriers extramaterial), The Hollywood Reporter och The Daily Beasts rundabordssamtal inför Oscarsgalorna, Inside the Actor’s Studio med James Lipton och även Veckans Brott (alla kriminalseriers extramaterial). Ja, ni fattar! Och det är också därför det här klippet var min bästa grej i sociala medier idag (klicka på bilden för att komma till klippet): 

Det är Huey Lewis & The News som har lagt upp ett klipp på när ni vet vilka skulle spela in We are the world och de försöker sätta stämmorna i bryggan. De kämpar på i över 8 minuter och för mig är detta internet at it’s finest. Kanske inte för dig iofs. Men om du nånsin sjungit kör så kommer du fatta den här grejen – och hur mycket häftigare det är att se när de här människorna försöker få det att låta helt rätt. 

Ok, slut på nerdalert. Nu ska jag se om filmen om We are the world:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla