Point Break 2.0

10:33 9 Feb 2016

Har sett nya Point Break nu. Inte för att jag trodde den skulle vara bra (älskar så klart Kathryn Bigelows version), utan för att jag njuter av att se riktigt usla filmer på bio. Speciellt om de är snygga. Vilket den här ju var, det måste man ändå ge den. Och grön var den. Jättegrön.

Mitt utlåtande? Well, ni får aldrig – alltså aldrig någonsin – klaga på Vegorätts Moder Jord-Gaia-yoga ute på fältet-allt i naturen är så naturligt-mumbo jumbo igen förrän ni har sett den här filmen och tagit er en funderare på varför nya Point Breaks tuffa äventyrskillkaraktärer kommer undan med exakt samma blubb (fast ett gäng resor värre pga folk dör och de ba ”men vi ger tillbaka till jooordeeen”), medan tjejerna i matlagningsprogrammet var tre sekunder från att brännas på bål för att de har en konstig relation till grönkål.

Alltså don’t get me wrong, jag har skrikskrattat gott åt deras mixande, slow motion-hälla-saker-i-saker-hällande och ”den bästa kryddan är skogspromenaden”. Fast kanske mest åt alla (två?) blundande killar som dyker upp i tid och otid med instrument och starka musikkänslor *insert rökmaskin i skogen*. Men fair ska vara fair, hånar ni verkliga Karoline och Elenore ska ni fan håna fiktiva Utah och Bodhi 2.0 också!

Se så! Gå på bio redan i helgen och ta med det stora anteckningsblocket, för här finns gott om material som ni inte vill glömma när det är dags för hånfesten på Twitter (förnjut av trailern här nedanför). Ser verkligen fram emot vad ni kommer på för kul och kreativt om de här två.

Kram!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG