Samarbetet mellan Flying Lotus och Kendrick Lamar är dagens måste!

3:52 3 Sep 2014

Hiphops mångsidiga beatmakare Flying Lotus har under sommaren byggt upp momentum inför sitt kommande album You’re Dead! och under natten hade äntligen en av de mest efterlängtade låtarna premiär – samarbetet med Kendrick Lamar. Efter att ha dragits med radioinspelningar under hela dagen har äntligen en version av Never Catch Me dykt upp där skriande radio-djs är frånvarande och lämnar utrymme för denna singels fantastiska innehåll. Här kan vi höra en Kendrick i toppform över ett intensivt beat som sedan mynnar ut i ett stormigt hav av basgångar och synthar, förmodligen signerat producentens ständiga samarbetspartner Thundercat.

Det nya albumet släpps den 7 oktober och är inget du vill missa med gästinhopp från namn som Snoop Dogg, Herbie Hancock samt producentens rappande personlighetsklyvning Captain Murphy.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp