Vasa

9:20 15 Maj 2017

Familjen Kaos, aka. Jag,Bianca och Thom har vart i Vasa i Finland i helgen och spelat på Wasa svenska teatern. Det var vårt första gig i Finland och det var så roligt! Det var fint att se att dom Finska feministerna tog emot oss med öppna armar! Här är lite bilder från uppträdandet!

Ljusdesign: Frank scenkonst. Foto: coolingar på Instagram. 






Tack Vasa och Tack alla som hjälpte oss sprida ordet! Utan er, ingen show! 🙌🙌🙌

PS. Vill du uppdatera dig på finska feminister? Kolla in dom här tunga bloggarna Blejk, fejt och fab! Eller Ideala Catariina jätteroliga och intressanta bloggar. Plus att det är bra att läsa vad feminister i våra grannländer håller på med, hålla sig uppdaterad och ta del av ett annat lands feminism. In och läs! 

KRAM

11 kommentarer | “Vasa”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Caroline skriver:

    Ja, jag håller med om att vissa människor så kallade Spell Casters online är falska, jag säger detta för att jag har blivit ett offer för några månader sedan, jag var så angelägen om att få myf ex love man Sjostrom hemma på grund av Covid-19 världspandemi , vi gick upp och bodde separat i några månader nu, så jag vill att han hemma ska börja leva med barn som en lycklig familj, jag saknar honom så mycket och jag älskar att han är hemma. Jag berättade för en vän till mig om detta min situation, min vän rådde mig att kontakta e-postadress (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) den här mannen är en riktig och sann kärleksformulering som fungerar snabbt utan några kostnader. kärleksstavningsförfarande måste vara praktiskt att säga besvärjande böner också i ditt eget personliga lediga utrymme hemma.
    Dr.Oduduwa kärleksformulär är verkligt eftersom han kommer att berätta för dig hur du gör kärlekstavningen på egen hand hemma ledigt utrymme på natten när alla andra sover i ditt hus så kommer Dr.Oduduwa att ge dig instruktioner om hur du gör älskar att stava böner på egen hand utan att störa eller be om mer pengar.
    det här är hur man skiljer sig från falska kärlekstavlar och en riktigt bra fungerande kärlekstavlar som fungerar bra. Jag upptäcker detta själv och det fungerar för mig efter att jag har sagt någon besvärjande bön i mitt eget hus, berättar Dr. Oduduwa för mig allt som behövdes göras. Jag följde noggrant alla hans instruktioner och inom de närmaste två dagarna fick jag ett telefonsamtal från min ex-kärleksman Sjostrome, han återvände till mig samma vecka. detta är mycket sant. Jag använde detta tillfälle för att rekommendera Dr.Oduduwa kärlekstavkanal till alla som söker en riktig kärleksformulär för att snabbt få tillbaka ex-kärlekspartner. (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
    Bra kommunikation är det bästa under kärleksstavningsförfarandet, så det är snabbare och bättre att kommunicera på Whatssap-mobilnummer, dela inte ditt personliga mobilnummer med någon du inte är säker på ännu. Så håll kommunikationen via post först och sedan när du tror att det fungerar, fortsätt sedan med kommunikationen på mobilchatten. det fungerar för mitt bästa och jag vet att det kommer att fungera för dig också. Jag uppskattar er alla för att ni tar er tid att läsa och jag önskar er alla lycka till och lycka i ert kärleksliv. Var säker och Gud välsigne dig.
    WhatsApp-nummer: +79268011965

  2. Christy Walton skriver:

    !!Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital osv! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

  3. Anna skriver:

    Jag bor från Förenta staterna,
    Jag är skild från en son och min son heter Felix, han är 12 år nu,
    Jag hade en dålig upplevelse i mitt förflutna Förhållande, det är en väldigt lång historia men jag kommer att förkorta det för att du ska förstå att vi ibland måste fatta ett personligt beslut för att få det som tillhör dig.
    Min fru skildes från mig för att gifta mig med en annan man som bodde i samma stad. Jag bad henne om ursäkt och jag bad henne att återvända till mig och till vår son,
    för några dagar sedan läste jag en artikel på relationsbloggen publicerad av Maria Anderson från Sverige, hon delade en livsrelationsupplevelse på en blogg och hon skrev ut e-postadressen till Dr. Oduduwa Love Spell Caster som kan återställa bruten kärleksäktenskap och få tillbaka tillbaka ex kärlekspartner inom 3 dagar.
    Jag trodde aldrig på magi, förrän min son sa att jag hellre skulle prova att få sin mamma hemma.
    Jag skickar ett e-postmeddelande till den e-postadress som anges på bloggen för att kontakta Dr. Oduduwa kärleksstav. Jag förklarade för honom allt som händer mellan mig och min före detta fru.
    Jag fick ett svarsmeddelande om att han kan hjälpa mig att få henne tillbaka hem för att älska och lita på mig som mer än någonsin tidigare, jag försökte det och jag var glad att följa alla instruktioner från Dr.Oduduwa kärleksstav. Bara några dagar efter att jag fick ett telefonsamtal från min före detta fru Laura, bad hon om ursäkt för mig, Laura gick tillbaka hem, hon grät och ber om ursäkt till vår son Felix för att hon lämnat honom så länge.
    det fungerar som magi verkligen för det är så fantastiskt hur kärleksstav fungerar så effektivt inom tre dagar stavningsbön.
    Jag rekommenderade starkt alla som läser detta vittnesbörd och som genomgår förhållandeproblem att söka hjälp för att återställa sann kärlek och förtroende till kärleksförhållande. oavsett hur länge din partner lämnade dig kan de fortfarande återvända till dig.
    det fungerar för mig och så många andra har sagt bra kommentarer om den här fantastiska mannen Dr. Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  4. 789betting skriver:

    The information you have written in the article is very interesting. It has been very useful to read. 789betting

  5. สมัคร igoal88 skriver:

    It is a very popular game camp. There are many players.
    สมัคร igoal88

  6. Thank you for this beautiful content. I will visit your site more often now and spend a useful time.

  7. JONAS skriver:

    mere real driving license and registered on our website without taking any exam or taking the practical test. all we need is your details and it would be logged into the system within the next eight days. The driver’s license must go through the same registration procedure as those issued at driving schools,

    https://koopeenrijbewijscbr.com/

  8. wagnerdietrich skriver:

    Kaufen Sie in wenigen Tagen einen authentischen und registrierten Führerschein, der bei der bevorzugten Datenbank und Gemeinde registriert ist, ohne den praktischen oder theoretischen Teil der Prüfungen zu absolvieren

    https://www.fuehrerscheinfabriks.com/

  9. Pearl skriver:

    Discover the beauty of freshwater pearls – nature’s gems! These pearls, renowned for their luster and variety, bring affordable sophistication to any jewelry collection. Embrace the charm of freshwater pearls for a touch of timeless grace. Freshwater Pearls

  10. Liddy skriver:

    An amazing content, will love to come back and read more. Keep up

    prwo

  11. Liddy skriver:

    An amazing content, will love to come back and read more. Keep up

    prawo jazdy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG