Dagens nyhet

10:02 7 Jan 2014

Dagens nyhet är alltså att någon tjej (förlåt jag menar STJÄRNA!!!!!!!!!!) som var med i Ensam Mamma Söker 2010 är ”en kritisk röst” till Paradise Hotel och tycker att det är ”porr”. Sitter här och får akut chock-astma av nyhetsvärdet i det. Man ba shit men har ni tänkt på VIDEOVÅLDET också och allt annat som förpestar samtiden? 

Det har tydligen varit juluppehåll i Paradise Hotel. Jag har dock varit omedveten om detta eftersom jag bara lyssnar på P1, läser nobelprisdeltagares böcker och broderar kökshanddukar med Shakespeare-monologer dagarna i ända. Alla på jobbet ba ”Guuuuu såg du avsnittet igår det var SÅÅÅÅ SJUKT xD” och någon ba ”Neeeej du får inte spoila och berätta vad som hände :p” och jag ba ”ALLA DOG!!!”. Då blev det tyst. 

3 kommentarer | “Dagens nyhet”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sonja skriver:

  Sen är väl att dom har sex det minst oroväckande. Att alla har ADHD och typ alkoholproblem och matas med alkohol intravöst samt tvingas spela med sängkamratsregler för att få vara med i tv är väl något mer skandalöst.

 2. Greta Thurfjell skriver:

  skrattade åt ”nobelprisdeltagare” <3

 3. Linn skriver:

  Hahaha jag skrattar ihjäl mig åt hur du beskriver denna ”nyhet”
  @sonja inte för att verka pretto men är såååå trött på okunskapen om vad adhd är. Deltagarna verkar inte alls ha adhd men däremot är de nog omogna och ytliga. Tror inte heller de har alkoholproblem, de är bara unga (hyfsat unga iaf).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp