NK-rean och annat orimligt

10:06 6 Jan 2014

Igår var jag på förturen till NK-rean i egenskap av min kompis +1. Jag klippte mitt eget NK-kort för ett tag sen när de skickade ut en inbetalningsavi på 195 kr för att jag hade handlat för mindre än 10.000 kr under året som har gått. Man ba tack att jag är fattig. Det var dock jätteroligt att klippa kortet! Man stod där med saxen och ba NU ÄR DET JAG SOM BESTÄMMER ÖVER DITT ÖDE LILLA GUMMAN *utövar härskarteknik mot ett plastkort*. Precis som i Lyxfällan! 

Förtursrean var…. speciell. Man kommer in där och möts av en fucking ORKESTER (tänk typ Titanic när den sjunker) och så bjuder de på ”dryck med ciderkaraktär” och chokladcupcakes som man kan ha i handen när man går runt och kladdar på jackor som motsvarar ens föräldrars månadslön. Stelt. Och så skriker massa nyrika bebisar i Ralph Lauren-outfits för att det är så mycket folk. Då vill man bara tysta skriken genom att kväva dem med en scarf från Hermès. 

Det finns så mycket sjukt med NK. Typ att man får gratis toalettbesök i varuhuset om man handlar för mer än 35.000 kr om året. Fattar ni inte hur stört det är? Man ba wow shit tack ni har fått 35.000 senaste året av mig och tacket är att jag får bajsa på era toaletter. Ni är bäst NK, ni ska få alla mina pengar när jag dör, eller nej shit jag har ju redan spenderat allt hos er, fan. 

Det roligaste var dock killen som gick runt med ett par GÅNGSTAVAR inne i varuhuset bland allt folk och ba hejhej. Han är typ min nya idol. Jag ska också börja gå runt med gångstavar inne på varuhus och ba kan ni stoppa mig eller HAHAHAHAHA nä jag tror inte det va *rusar in i en vägg*. 

5 kommentarer | “NK-rean och annat orimligt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Viv skriver:

    Inside-info från en som jobbade på NK-rean (jag), allt eftersom tiden gick tröttnade nog jazzbandet på att spela konsumtionsvänligt och det lät allt mest som frijazz där nerifrån. Hade det inte varit för knapp tillgång av syre och övrig galenskap hade jag åtminstone försökt uppskatta deras spelglädje(?). Tanke 2: att personalen applåderar de första inrusande besökarna, är inte det direkt föraktfullt eller misstolkade jag klappen helt? Var det en ”tack-för-att-ni-idiot-shoppar-saker-ni-aldrig-behövt” eller vad vaaar det där för applåd? Jaa, jag blir aldrig varse som det verkar…

  2. Anna skriver:

    Jag gick in i dig på bokavdelningen, blev lite starstruck. Det var det bästa på NK rean för mig

  3. En annan Anna skriver:
  4. En annan Anna skriver:
  5. Siri skriver:

    Jag har också hört att om man handlar för en ännu högre summa om året så bjuder dom på taxiresan hem..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer