Nobelprisdeltagare

10:07 8 Jan 2014

Älskar att jag skrev ”nobelprisdeltagare” i förra inlägget. Typ som omdet var som Melodifestivalen och ba JAG STÄLLER HÄRMED UPP I NOBELPRISFESTIVALEN MED ETT EGENKOMPONERAT BIDRAG I ÅR!!! Lol. Önskar att Nobelpriset var uppbyggt så istället. Med massa delfinaler och arenaturné och Björn Ranelid. Borde börja fakturera SVT för mina idéer. 

Som ni ser så orkade jag inte ens kapa av bilden i det förra inlägget på ett snyggt sätt MEN SÅN ÄR JAG. Jag är bloggarnas motsvarighet till Berlin typ. Lite halvt tilltufsad och skabbig och fylld med sjukdomar men alla älskar mig ändå. Eller inte. 

Känner mig ungefär som en mozzarellaost just nu. Alldeles kall och blek och dallrande. När jag knäpper upp skjortan så måste jag stå lutad över diskbänken och låta allt vatten rinna ut. Hatar det! Siktar på att bli en halloumi tills sommaren och vara alldeles brunbränd och fin, direkt från stekpannan. 

En kommentar | “Nobelprisdeltagare”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. baravara - för att min visdom behöver spridas! skriver:

    Halloumi, mozzarella, inte så farligt vilket som tänker jag. Är själv möglig och stinkande som regel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG