”I love ekobrott” från Ica

10:14 16 Mar 2014

Typiskt exempel på dålig stämning när det visar sig att pastan i Icas ”I love Eco”-sortiment är direktimporterad från italienska maffian. En följd av detta borde ju rimligtvis bli att hela produktserien byter namn till ”I love ekobrott” och att man kallar det en hyllning till ekonomisk brottslighet. Så går det när man försöker äta ekologiskt hörni! Först så börjar Barilla med att hata bögar, och nu är alla på Ica mutade av italienska maffian. Plötsligt förstår man hur Ica har råd att köpa så mycket tevereklam vecka ut och vecka in. Jag vill bara äta min pasta med grädde och bli tjock ifred!

Tur att vi medvetna konsumenter numera kan välja mellan att antingen äta katolsk böghatarpasta eller organiserad brottslighets-spaghetti. Möjligheterna är ju oändliga! Snart hoppas jag att utbudet blir ännu större och att vi konsumenter får chansen att välja mellan t.ex terrorist-tagliatelle och trafficking-makaroner. Alternativt att vi får börja köpa barnarbete-fusili på samma sätt som vi idag glatt köper kläder tillverkade av minderåriga i Bangladesh. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG