Någon sa att Annas mat var äcklig…

10:30 9 Feb 2015

Tänkte bara visa denna godbit från Anna Books instagram från häromdagen. Jag är fortfarande blockad men det är ju inte direkt svårt att få material från andra. Här har vi en person som kommenterade att Anna Books mat inte såg så god ut. Utifrån det har Anna sedan dragit flera slutsatser om denna persons psykiska hälsa och karma. Eftersom Anna är så godhjärtad så ska hon dock be för denna så oerhört trasiga person som ”inte har det så lätt”. Vad snällt gjort av Anna att vara den vuxna här! Lev väl stackare, lev väl!

13 kommentarer | “Någon sa att Annas mat var äcklig…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. therese skriver:

    jag tänkte precis att undra hur jag har missat det här?? Går in på min instagram för att upptäcka att även jag har blivit blockad! Jag är både upprörd, förvirrad och lite hedrad. Min enda kommentar ”Stina, du får sluta twittra om Anna så mycket” var uppenbarligen tillräckligt OFÖRSKÄMD för att blocka både mig och min vän som jag taggade.. Det hänger nu på dig Frans att uppdatera mig om Annas liv, jag litar på dig!

  2. Tinna skriver:

    Är det bara jag som stör mig på att familjen Book verkar äta middag framför teven varje kväll? Gulligt ändå att duka så fint på soffbordet.

  3. mick skriver:

    skulle plugga -> läste detta -> surfade loss på annas instagram i mååååånga minuter. TACK!

  4. Sigg skriver:

    Skrattade väldigt högt åt detta i min ensamhet

  5. L skriver:

    Hallå Tinna, det är väl inget fel med att äta vid soffbordet! :) Tror många gör det, kanske inte barnfamiljer men ett stort antal mindre familjer/par iallafall.

  6. Tinna skriver:

    Stör mig var kanske fel ord, tycker kanske det är mer roligt att duka så avancerat och lyxigt med blommor och tända ljus när middagen ändå ska ätas framför teven. Fast det är nog det man kallar vardagslyx.

  7. Giggi skriver:

    Jag blev också blockad då jag skrev att en mysig middag inte intas framför Tv

  8. L skriver:

    Men hörni, Anna må vara galen men vad är det här för pretentiösiteter som slängs omkring? Man kan väl ha det mysigt framför tv:n med middag? Eller hamnar alla som inte sitter i bästa Downtown Abbey matsalen automagiskt i Shameless-slusksoffans kategori? :P

  9. Giggi skriver:

    Det kan absolut ha, men enligt henne var det väldigt romantisk middag och den har man väl inte framför TV. Utan då ska man ge varandra all uppmärksamhet vilket man inte gör om man äter framför Tv

  10. Karolina skriver:

    Hon verkar använda high fiveemojin som en bönemoji………..

  11. Studentmamman skriver:

    Såg att hon startat en @annabookcamp (roligt namn dock)- där hennes svärson ska få henne att springa en mil i september….herregud, hon har ju aslång tid på sig så det krävs väl inget eget IG-konto för det?! Dessutom har Christos på sig hörlurar när han coachar henne….är hon så otroligt störande att han måste ha hörlurar?!

  12. Studentmamman skriver:

    Dessutom gör hon skumma sexljud i filmerna :-D

  13. Annalisa skriver:

    Det bästa med att hon tränar inför att springa Tjejmilen är ju att hon påstår att hon kan powerwalka 1,2 mil in less than an hour.. Så Tjejmilen borde ju vara piece of cake för henne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG