Välkommen till mitt badrum!

8:58 8 Mar 2015

Som ni kanske redan vet så flyttade jag till min nya lägenhet i veckan. Superhärligt, och jag trivs jättebra samt har redan fått inbjudan till att gå stavgång tillsammans med granntanterna varje onsdagsmorgon. Drömliv! Det finns bara ETT problem med lägenheten, och det är det här med toaletten…

Som ni ser så hänger den på väggen. Det har jag inget problem med rent generellt, snarare tvärtom, men problemet är bara att den hänger några decimeter för högt??? Ungefär så högt att jag inte ens når ner med tårna när jag sitter ner på den? Hahahaha. 

Därför så har jag nu tvingats köpa en härlig låda att vila fötterna på när jag går på toa! En sån som små barn brukar ha för att nå upp till tvättstället! Läste lite på internet, och tydligen kan man få hemorrojder om man inte har stöd för fötterna när man bajsar. Man blir aldrig riktigt tömd liksom, så det är alltid något som ligger kvar där allra längst in men som aldrig har en chans att komma ut om man inte har korrekt hållning. En riktig hemorrojdfälla alltså, och det är ju det sista jag behöver just nu. Mitt uppe i karriären och allt. 

Hittills så har bajslådan dock gjort succé! Längtar speciellt tills jag drar hem någon stackars kille och kan vråla ”ANVÄND PALLEN OM DU SKA BAJSA!”. 

Troligtvis så kommer dock jag själv att ramla ner från toan och rätt in i glasväggen någon gång när jag kommer hem efter några glas vin. Längtar! Känns nästan lite som att sitta på en tron! Högtidligt och andaktsfullt. Fin utsikt också. 

Vad har vi lärt oss av det här då? Jo, köp aldrig en lägenhet utan att först ha provbajsat. Det är mitt enda tips.   

3 kommentarer | “Välkommen till mitt badrum!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Erica skriver:

    FAN vad jag älskar detta

  2. linda skriver:

    hahahahaha jag dör, älskar din blogg

  3. Sofia skriver:

    Lästwdetta högt på lunchrasten. Resulterade i flera gapskratt. Älskar den här bloggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG