Camilla Läckberg och Zika-viruset

10:29 10 Feb 2016

Försöker verkligen att inte börja oroa mig o noja o börja tokgoogla. Men var ju i Brasilien i oktober med När och Fjärran @tv4 som gravid, o hittar liksom ingen vettig info om hur vanligt förekommande det är och hur stor risken är att kunna ha blivit smittad? Är det en av de där mediahysterierna som kommer med jämna mellanrum – o risken är mikroskopisk? Eller är det en reell risk att kunna ha blivit smittad? Frågat barnmorskan o den info de har fått är bara att om man inte fått symptom (vilket man inte behöver få även om man har det tydligen), så är det ingen idé att testa. Nån som fått något annat besked som varit i riskområde? Så jäkla TYPISKT att nu behöva oroa sig för nåt virus från Brasilien ovanpå alla andra nojor man ändå har som gravid… ??? #Zikavirus #Gravid

A photo posted by lackberg (@lackberg) on

Stoppa pressarna, Camilla Läckberg kan ha drabbats av Zika-viruset!!! Som jag tidigare har rapporterat så var Camilla och Simon Sköld på en romantisk semester i Rio de Janeiro under oktober som bekostades av När och Fjärran-redaktionen på TV4. Det var ju ett par månader sen nu, men precis som varje rationellt tänkande människa hade känt så är Camilla nu rädd över att Zika-viruset har tagit över hennes kropp i hemlighet. Såhär skriver Camilla på Instagram:

”Försöker verkligen inte att börja oroa mig o noja och börja tokgoogla. Men var ju i Brasilien i oktober med När och Fjärran som gravid, och hittar liksom ingen vettig info om hur vanligt förekommande det är och hur stor risken är att kunna ha blivit smittad? Är det en av alla mediehysterierna som kommer med jämna mellan rum – och risken är mikroskopisk? Eller är det en reell risk att kunna ha blivit smittad?”

Tänk om Camilla Läckberg har drabbats av Zika-viruset??? Camilla Läckberg blev den första personen i Sverige (och Europa) som fick det. Vad sjukt! Isåfall har hon mer otur än Anna Book, men hon kanske också har blivit smittad nu efter Melodifestivalen.

De vanligaste symptomen på att man smittats av Zikaviruset är feber, ögoninflammation, ledvärk och utslag.”

Har du haft feber någon gång under de senaste nio månaderna? Då har du förmodligen Zika-viruset. Om du haft ledvärk så är du förmodligen döendes. Ögoninflammation är helt klart spiken i kistan.

Zika-viruset är verkligen det sista som kändis-Sverige behöver. Det har ju varit galasäsong nu i över en månad, och tänk vad många gratisbufféer och potentiella smittohärdar som våra älskade kändisar har utsatt sig för sedan dess. Nu sprids viruset visserligen genom myggor, men man vet ju aldrig. Plötsligt så muterar sig viruset och börjar spridas genom goodiebags istället, och då är det bara en tidsfråga innan samtliga kändisbarn föds med onormalt små huvuden. Panik!!!

7 kommentarer | “Camilla Läckberg och Zika-viruset”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Jag kan ändå förstå att hon är lite orolig. Det är ju inte symptomen på viruset i sig som är oroande, man blir oftast inte så sjuk och kanske inte ens märker det. Det oroande är ju de skador på fostret som det kan leda till oavsett om man märker av symptom eller inte. Nu är risken ändå väldigt liten men jag kan ändå förstå oron. Resebolagen tillåter nu gravida att avboka resor till Sydamerika.

    1. Anna skriver:

      Vadå får inga symptom…? De flesta har ju blivit jättesjuka med hög feber och en del har blivit inlagda. Hur tror du de upptäckt att det spridits till andra länder om ingen fått några symptom… Även om fosterskador är det värsta med detta virus, så är det inte bara gravida som blir sjuka…

  2. elin skriver:

    Två minuter in i dagens avsnitt av Arga snickaren och Anna gråter som ett kolikbarn! Hatar köket! Orkar inte rengöra handfatet eftersom Robertos mamma dog år 2009! Vill inte vara på uteplatsen eftersom stolarna är rangliga! Osv osv. Vill ha inside info, du var väl packad i detta HEMSKA (enligt henne) kök i somras? Höll du på att dö i de rangliga stolarna på uteplatsen? VILL VETA ALLT

  3. Hanna skriver:

    Har uppdaterat sidan hela kvällen för å få recension av arga snickaren! Heja heja

  4. Hej Sonja skriver:

    Nu vet jag inte om hon är gravid, men är hon det, så förstår jag VERKLIGEN om hon är orolig. När man är gravid kan man bli nojig över lite vad som.

    En grej jag blev jättenojig över, så nojig att jag grät och inte kunde sova, var att jag åt en blodpudding som kanske inte var genomstekt.

    Jag genomsökte hela internet för att se om ogenomstekt blodpudding kunde leda till fosterdöd.

    Så jag har förståelse för alla oroliga gravida i hela världen som nojar över … vad som helst.

  5. Anna skriver:

    När zika-viruset rapporterades om i nyheterna så var det första jag tänkte på hur lång tid det skulle ta innan aftonbladet skrev om läckbergs oro. Är jag skadad?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg