Jag har läst Samir Badrans blogg!

9:52 29 Apr 2016

Samir Badran har en blogg på Expressen. Jag matas med budskap från den ungefär 300 gånger om dagen eftersom blogginläggen dyker upp bland de vanliga nöjesnyheterna när jag scrollar efter artiklar där Linda Lindorff gråter. Ibland är dock inläggen läsvärda, som t.ex. igår! Samir Badran har delat med sig av fem saker han stör sig på med sina vänner men som han inte säger något om eftersom han ”inte vill verka vara tråkig lixom”. Ni vet hur det är när man inte vill vara tråkig lixom!

”Hatar när någon äter knäckebröd i min säng så att jag får sova med smulor på ryggen. Det sticker och är jävligt irriterande, fastnar på ryggen och är riktigt jävla obehagligt.”

Är det här ett vanligt problem hemma hos Samir Badran? Alltså att vänner äter knäckebröd i hans säng så pass ofta att det har blivit en grej som påverkar Samir till den grad att det är ”riktigt jävla obehagligt”? Man börjar ju undra över Samirs vänkrets knäckebrödsvanor.

”Hatar när folk inte tar bort deras tallrikar eller stökar till och tror att jag kommer göra det åt dom. Problematiken är att jag väntar på min städare en vecka för att det ska tas bort. Jag hatar att städa, förlåt asså men det är verkligen det värsta jag vet. Inte för att det bara är tråkigt, jag kan inte städa, allvarligt talat, jag vet inte vart fan jag ska lägga grejerna. Min hjärta blir helt snurrig när jag försöker städa haha”

Klassiskt problem! Vänner tar inte bort ens tallrikar eller ”stökar till” och man måste vänta på städaren i en vecka för att det ska tas bort. Samir KAN faktiskt inte städa, förlåt asså det är fysiskt omöjligt jag lovar!!! Vart ska grejerna läggas, allvarligt talat??? HJÄRTAT blir helt snurrigt haha!!! Heltok!!!

När man tar bilder med en polare på hans eller hennes telefon så laddar dom enbart upp bilden då dom ser bra ut och skiter fullständigt i hur jag ser ut. Detta exempel finns också då Viktor Frisk la upp bilder till våran hemsida för 3 år sen haha. Jag kommer inte glömma den dagen. Vi tog bilder tillsammans som han hade på sin dator och bilderna som sedan laddades upp såg han ut som en jävla supermodell på och jag var vidrig som fan på alla bilder som laddades upp. När jag sen kollade hans dator såg jag att han enbart valt ut bilderna han såg bra ut på och sket i hur jag såg ut. Hahaha asså vilken jävla råtta. <3″

Alltså det kommer ju inte som en överraskning att Samir inte är en speciellt dramaturgisk person, men när han skrev att det var ”en dag han inte kommer glömma” så trodde jag att han skulle berätta något gripande och djupt berörande, men kontentan av historien var alltså att han blev ful på en bild en gång för tre år sedan:(

”När personer ska prata i telefon hela jävla natten när jag försöker sova. Dom pratar med varandra som att dom aldrig kommer ses igen. Dom pratar i timmar fast än dom bor 10 minuter ifrån varandra. Jag ligger och tar ljupa andetag för att inte bli arg. Varje gång jag håller på att glida in i min dröm så skrattar dom högt så att jag vaknar igen. Till slut ligger jag och kollar igenom min instagram med rödsprängda ögon och dubbelhaka och är sur.”

Asså åhhhhhhh Samir, du är 26 år gammal, jag lovar att det är okej att säga till dina vänner att lägga på när du ska sova eller iallafall be dem att sänka rösten när de pratar i telefon ”i timmar”! Du går inte på gymnasiet längre! Och varför verkar dina vänner vara hemma hos dig HELA TIDEN, även när du ska sova? Du blir ju utnyttjad!!!

Skulle gärna vilja höra Magdalena Ribbings åsikter om allt detta. T.ex. det här med att äta knäckebröd i sina vänners säng. Ska det verkligen behöva vara så här?

 

11 kommentarer | “Jag har läst Samir Badrans blogg!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tania skriver:

    Jag skrattar så högt på bussen att andra resenärer vänder sig om . Du är så vansinnigt rolig !

  2. Madde skriver:

    Jag är svag för Amir, det kan jag erkänna. Han verkar vara så gullig, ödmjuk, naiv, respektfull mot tjejer och en riktig gentleman. Om än något barnslig. Nåja, det är min uppfattning. Men vänta lite, stoppa pressarna för böveln! Är han 26 år! Jag trodde han var 19! Vad fasen, då är han ju lika gammal som jag var när jag blev förälder, då är han 2 år yngre än mig!

  3. Sanna skriver:

    Frustskrattar på jobbet, försöker dölja det genom att hosta samtidigt för att det inte ska vara så uppenbart att jag visst inte sitter och fakturerar som jag bör. DU ÄR SÅ ROLIG! Orkar knappt läsa det senaste om Linda för då kommer jag att tappa det helt. Får vänta tills efter jobbet!

  4. Julia skriver:

    Jag sitter och kväver mitt skratt i en tyst läsesal på ett av Lunds universitets bibliotek. Frans, du är en jävla stjärna!

  5. Isabella skriver:

    är det onormalt att man bara hörde samirs röst när man läste inlägget?

    1. Fanny skriver:

      Haha, samma här!!

  6. Mija skriver:

    Jag läser dig numera när jag åker tunnelbanan hem! Att få skratta så tårarna sprutar gör hemresan såå mycket roligare! Tack för att du förgyller varje dag med din blogg !

  7. fredrik skriver:

    Frans jag älskar dig!

  8. Jo skriver:

    VA! e han 26???? trodde han va typ 20….

  9. Bella skriver:

    Haha jag var tvungen att ta en paus i inlägget bara för att hämta knäckebröd och äta i sängen <3 Du är bäst Frans haha alltså Samir har ju riktigt seriösa problem.

  10. Js skriver:

    Alltså VUXENCHOCK! 26 år?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg