Anna Book och Periscope

9:38 21 Apr 2016

Som vissa av er kanske vet är allas vår älskade Anna Book väldigt aktiv på appen Periscope. För er som inte vet vad Periscope är kan jag meddela att det är en app där man filmar med sin telefon och sänder live till alla sina följare, som kan chatta och ställa frågor under tiden. Dvs en helt livsfarlig app som inga offentliga personer med alarmerande bekräftelsebehov borde få ha tillgång till.

De flesta personer som använder Periscope gör det på ett föredömligt sätt. De kanske sänder live någon gång om dagen eller några gånger i veckan under kontrollerade former, och vet när det är dags att stänga av kameran. Anna Book hör tyvärr inte till den gruppen. Hon sänder mer än gärna flera timmar i sträck under dygnets alla timmar, tvekar inte när det kommer till att gråta, och stoppas bara om batteriet på telefonen laddar ur. Om ni tyckte att Anna Book var för mycket på Instagram är det INGENTING jämfört med vad som händer på Periscope.

Eftersom jag har ett liv har jag inte tid till att följa varje sändning som Anna Book gör, men som tur är har jag kontakter som kan göra det åt mig. Såhär såg det tydligen ut på Periscope häromdagen:

Alltså, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det är ju inte normalt beteende att filma sig själv under en gråtattack, låsa in sig på toa för sina barn och säga att tittarna inte behöver se henne eftersom hon inte kan se dem. Det är faktiskt riktigt konstigt beteende till och med för Anna Book. Om man inte vill att folk ska se en ska man väl inte ha Periscope över huvud taget?

Vad är det egentligen som HÄNDER på Anna Books Periscope??? Man börjar ju undra. Tills vidare kan man ladda ner appen, leta upp @annabook och följa utvecklingen löpande.

6 kommentarer | “Anna Book och Periscope”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tetra skriver:

    Fick obehagliga flashbacks till mig själv som fjortonåring. Som tur är hade jag endast Bilddagboken att vända mig till när jag hatade mig själv och världen.
    Någon måste se till att Anna Book får gå i terapi innan hon börjar skära sig i armarna och lyssna på Linkin Park. Ingen förtjänar ett sådant öde.

  2. Sandy skriver:

    Hahahaha åh.. Jag tillhör tyvärr skaran som kollar ibland men aldrig kommenterar. Igårkväll höll hon på hur länge som helst. Nån skrev: bög. Hon bara: ”block. Fuck you!! Vem fan tror du att du är ditt äckel”. Bara en av alla sjuka saker. Barnen kallar ”mamma?” Och får till svar ”vänta lite” (mamma ska bara säga tack till alla kommentarer om hur ung jag ser ut…) Sen var där en liten tjej som skrev att hennes mormor dött precis. Hon kanske skrev det tio gånger och man såg hur Anna läste men bara struntade i att svara. Till slut sa hon nått stelt i stil med ”tänk på allt fint ni haft.” Nätt utspel om hur sorglig och patetisk Gunilla Persson är osv osv. Håll oss uppdaterade på ämnet Frans!

  3. JH skriver:

    Frans! Tack! Jag laddade ner Periscope efter detta inlägg och kan ju säga att efter en dag med Anna Book i mobilen så är jag INTE besviken. För några minuter sen avsluta hon en livesändning där hon var naken i badet gråtandes för hennes vänner har varit i en olycka utomlands. Många verkade tveka på detta och undrade om det kanske var tjuvringning. Jag har printscreens på en gråtande Anna i badet som jag är villig att dela med mig så världen kan se vilken fantastisk omtänksam människa hon är (som inte ens orkar måla tånaglarna nu för hon är så ledsen, men hon har tagit oxfilén och är klar med såsen)!

    1. Emma skriver:

      Men alltså jag måste få prata av mig lite om maten hon lagar! Alla svar på instagram är ju att hon är såååå himla fantastisk och måste dela med sig av receptet för det ser ju såååå gott ut och åååh vad vacker hon är osv.. Ser det ens särskilt gott ut? Häromdagen var det två pajer som jag är helt övertygad om var färdiga Frödinge, varför ens låtsas att man har gjort det själv? Sen kanske jag är lite moralist men det är ju sjuka mängder kött den familjen trycker i sig.. Ok brukar inte skvallra men det är något med Anna som väcker det hos mig haha

  4. Frans I love you skriver:

    Okej jag har precis BOOK-MÄRKT (hehehe) detta inlägg för det är nog det roligaste jag läst i hela mitt liv.

  5. TOT skriver:

    Eftersom AB är så speciell så var jag bara tvungen att skaffa periscope i hopp om att få se henne live, och det fick jag. Med råge kan jag säga. Först tänkte jag att jag hade tur eftersom jag dök rakt in i hennes vardagsrum där hon höll hov. Hon pratade i gåtor, tackade för allt möjligt, berättade om vad hon hade ätit, vad hon skulle äta, vad hon skulle köpa etc. Det fortsatte i typ 1 timme. Hon tog skärmdumpar stup i kvarten, blockade alla som inte sa att hon var fin och berättade att hon skulle gå till tandläkaren.
    Några timmar senare var det dags igen, den här gången med bedövning i halva ansiktet och halsen. Anna sluddrade fram något om att hon knappt kunde prata pga bedövningen och poängterade, med gråten i halsen, att hon minsann inte var rädd för tandläkaren. Jag antog att det var ett större ingrepp men det framkom att hon hade haft ett hål. Hon visade med sin hand vart hon var bedövad ett par gånger om någon skulle missat detta. Sen kom det märkliga. Någon skrev en opassande kommentar och då var bedövningen som bortblåst. Utan att sluddra sa hon helt sonika: Hej då! och blockerade med triumferande blick och det förfarandet gick som en röd tråd genom hela sändningen. En annan röd tråd var också att mycket av Annas handel och vandel är top secret, hemligt och konfidentiellt . Hon är som ett litet kassaskåp, hon yppade inte stavelse angående hennes framtida hemliga uppdrag, det kan alla Sveriges shoppingmalls känna sig trygga med, alltså dom som lyckats signa upp henne för en audience. Hon påpekade att hon blir tyvärr tvungen att tacka nej till mycket och det är väldigt ofta hon gör det. Sen vet jag inte om hon råkade säga något hon inte borde men hon sa att hon skulle till Borås någon gång i framtiden. Inte var i Borås och inte heller exakt när, men att hon skulle dit var nog så gott som spikat.
    Sen dök rond 3 upp vid 23 tiden. Inget nytt under solen. Den sändningen skulle bli en kort sändning men uppenbarligen så glömmer Anna tid och rum när hon sitter i sändning för denna gång rapporterade hon nästan en timme. Och denna sändning skilde sig inte från de två övriga. Det pratades om mat, hennes hår och naglar och lömska journalister. Varför hon skärmdumpar var åttonde sekund var lite kryptiskt och där håller hon sina väljare på halster, en så kallad cliff hanger. Men jag tror inte att hon kommer att avslöja sin agenda. Hon ser inte bara ut som ett kassaskåp, hon är ett också. Hon håller tand för tunga, förutom när hon är halvsidesförlamad av tandläkarbedövning.

    Hennes son sände också inatt och det har Anna delat med sig av. Närmare två timmar satt han och kraxade om att han hade slagits, den lilla ligisten. 5 scenombyten blev det och man skymtade hans bringa ett par gånger. Pojken har inte ärvt sin mors haltande ämnesomsättning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG