Isabel Adrians nya Let’s Dance-idé

12:14 20 Maj 2016

Stoppa pressarna, Isabel Adrian har fått en idé! Som ni redan vet var Isabel Adrian en av de första som fick lämna årets upplaga av Let’s Dance. Det här har tagit hårt på Isabel, som nu har lanserat en HELT NY idé och meddelat att hon vill göra ett NYTT dansprogram, som som av en händelse verkar vara exakt som Let’s Dance! Såhär rapporterar Aftonbladet:

”Om allt går som jag vill tror jag att vi kommer att göra ett nytt tv-program. Det blir inte en spinoff, men som en fortsättning på Let’s Dance med en av dansarna i programmet. Man kommer att få följa mig när jag går med i utmaningen tillsammans med dansaren.”

VAD är skillnaden mot vanliga Let’s DanceOm jag förstått det rätt så ska det ”nya” programmet gå ut på att Isabel Adrian dansar med en av danstränarna från Let’s Dance inför publik… Väldigt nyskapande!

”Programmets format är inte helt klart. Men enligt Isabel Adrian ska tittarna antingen få följa med henne samt eventuellt sju andra par i sin dansträning. Paren ska bildas av dansare ur Let’s Dance och kända personer som varit med i programmet.
– Antingen är man i par som tränar och tävlar mot varandra eller så tränar man och tävlar som grupp. Vi har inte kommit så långt ännu. Men om vi ska ha med andra par vill jag såklart ha med personer som jag känner och har en relation med. Jag kan säga att det är många som vill fortsätta dansa.”

Återigen – VAD ÄR SKILLNADEN??? Vi får följa sju par som tidigare varit med i Let’s Dance när de dansar ÄNNU mer? Nej, nu sätter jag faktiskt ner foten. Så roligt är det faktiskt inte. Let’s Dance känns faktiskt roligast för de som själva är med och tävlar. Uppenbarligen är det så pass roligt att de inte vill göra något annat över huvud taget någonsin igen.

”Tanken är att dansträningen ska leda till en stor show, där deltagarna ska tävla mot showdansare i andra länder och visa vad de har lärt sig.
– Jag tänker mig att man anordnar en stor tävling med en jury där det är flera länder som tävlar mot varandra för att se vilka som är bäst. Vi svenska dansare bli då som en stor trupp.”

Det känns som att Sveriges tv-producenter har börjat ta sig vatten över huvudet. SVT pratade bara för några dagar sen om att skapa en ”Worldvision Song Contest” och nu vill Isabel Adrian ge sig ut på något sorts världsomspännande Let’s Dance-korståg med quickstep och exportera David Hellenius till resten av världens länder. Det räcker nu! Varför skulle resten av världen bry sig?

Bara för att vi i Sverige är uttråkade och har slut på tv-idéer behöver vi väl inte dra in resten av världen i vår skit? Det var precis såhär första världskriget startade!

3 kommentarer | “Isabel Adrians nya Let’s Dance-idé”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ulrika skriver:

    Anna Book sa precis på Periscope att hon pratat med din mamma om hur pinsamt du beter dig. Please say it’s true!

  2. Sofie skriver:

    Anna har precis skrivit om dig på sin instagram. Jag antar det är dig hon menar iallafall :)

  3. Sofie skriver:

    Vilken fantastisk humor som utspelar sig på Anna Books Instagram. Just nu det roligaste vi har i landet! Det senaste är att hon har visat några frukter hon skurit upp på ett fat och då skriver någon ”Hur gör du? Det ser svårt ut” Och sen har nån annan skrivit typ ”Skär frukten i bitar”. Skrattar så jag dör :) Sluta aldrig rapportera om Book! Vilken humor!! Både av henne och av hennes följare. Skrattar alltid så jag gråter varje gång jag går in där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG