Prinsessan Leonore börjar jobba

7:21 25 Maj 2016


Foto: Brigitte Grenfeldt, kungahuset.se.

Nu har prinsessan Leonore fyllt två år och det innebär att det är slut på semestern och lata dagar med mingel på lyxförskola i London. Hovet har meddelat att det är dags för Leonore att börja arbeta nu, och det tycker inte jag är en dag för tidigt! Det pratas ofta om att vi måste arbeta längre för att klara välfärden, och då tycker jag det är bra att kungafamiljen agerar förebild genom att tidigt introducera Leonore till arbetslivet. Expressen rapporterar:

”När prinsessan Leonore föddes 2014 blev hon av morfar kungen utsedd till hertiginna av Gotland och snabbt bestämde landshövding Cecilia Schelin Seidegård att länsstyrelsens present till henne var ett stoföl som föddes på Lojsta hed på Gotland samma vår. Russfölet fick namner ‘Haidi af Gotland’.

Nu nästa fredag är det ett intensivt program planerat för prinsessan Leonore på Gotland och en av sakerna är att träffa sin dopgåva –’Haidi af Gotland’.”

Hemskt att Leonore inte har träffat sin dopgåva förrän först nu! Nästan lite otacksamt. Stackars Haidi af Gotland har stått i sitt stall och väntat på ett besök från sin ägare i snart två år nu, men Leonore har haft sååå mycket att göra i London. Inte nog med att vara häst och heta Haidi af Gotland, att dessutom vara ignorerad av sin ägare gör inte saken bättre.

”Chris O’Neill har tidigare meddelat att han av olika skäl inte kan vara med vid årets nationaldagsfirande, men dotterns första stora resa till sitt hertigdöme ska han, enligt uppgift, vara med på tillsammans med resten av familjen.”

Vilken överraskning att Chris O’Neill inte kan närvara vid nationaldagen!!! Av olika skäl”. Sååå bra ursäkt! Hoppas han förstår att det här innebär att han kommer behöva närvara på någon ännu tråkigare högtid senare under året för att kompensera.

Nu hoppas jag bara att Leonore kommer ihåg matlåda första dagen på jobbet. Annars blir det pinsamt!

2 kommentarer | “Prinsessan Leonore börjar jobba”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Roligt och underfundigt skrivet som vanligt!

  2. Lena skriver:

    Ha ha, klockrent !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG