Wahlgrens – Sveriges Kardashians

7:52 27 Maj 2016

Äntligen är det klart, familjen Wahlgren får en egen realityserie på Kanal 5. Nu kan äntligen familjen Wahlgren på riktigt göra anspråk på titeln Sveriges Kardashians! Aftonbladet rapporterar:

”Realityserien tar avstamp i Pernilla Wahlgrens liv som artist och entreprenör, men kommer även att fokusera på familjelivet.
– Det är en realityserie som kretsar kring mig och mitt liv, det blir behind the scenes. Man får följa med mig i min vardag, både den vanliga och när det är fest.”

Äntligen! Entreprenören Pernilla Wahlgren! Nu för tiden känns det dock lite passé att sälja in saker som ”behind the scenes” eftersom ALLT är det nu för tiden? Följer man någon på Instagram är det ”behind the scenes” HELA tiden, och jag vet inte hur mycket mer ”behind the scenes”-material jag kan hantera. Pernilla fortsätter:

”– Man kan vänta sig allt. Mitt liv är ju lite hit och dit och crazy, ena dagen står jag på scen och andra dagen säljer jag kläder i min butik.”

Så himla crazy! Showa ena dagen och sälja kläder den andra! Helt galet! Det kan inte vara lätt att få vardagen att gå ihop när man jobbar i sin butik en gång i månaden för att vara synlig och ta selfies med sina kunder som därefter köper en överprisad klänning från Pernilla Wahlgren Collection.

”Bland annat kommer hennes dotter Bianca Wahlgren Ingrosso, som nyligen kom tvåa i Let’s Dance, att vara med. I serien kommer vi att få följa vad hon gör efter sin succé i danstävlingen.
– Det är inte säkert alla mina barn kommer vilja vara med och synas, men det är möjligt att folk dyker upp. Bianca kommer att figurera mycket.”

Alltså, jag tycker faktiskt att Bianca Wahlgren hycklar. Under hela Let’s Dance var det ett himla tjat hela tiden om att hon ”vill stå på egna ben” och att det är så himla jobbigt att vara en Wahlgren eftersom folk dömer en, men nu när mamma får en reality med namnet Wahlgrens går det minsann bra att vara med.

Bianca får såklart göra som hon vill, men jag tycker det är dubbelmoral att först gråta ut över hur jobbigt det är att konstant bli förknippad med sin kända familj men veckan därpå glatt ställa upp i en reality tillsammans med dem. Man ba… Ok.

6 kommentarer | “Wahlgrens – Sveriges Kardashians”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara skriver:

    Det är inte bara Wahlgrens som ska få en realityserie. Det går rykten om att familjen Toledano Book också är aktuella för en realityserie. Någon frågade också Anna det igår på hennes IG men hon svarade inte. Det är inte helt klart ännu tydligen men det är på gång. En spännande tv-höst!

    1. karin skriver:

      omg yes

  2. Anna-Lena skriver:

    Oh, Herre Jösses!
    Hoppas att det ej blir av med Anna Book i en realityserie.
    Det räcker med all den tid hon periscopar.
    Riktigt, riktigt manisk.

  3. Lady Ly skriver:

    Alltså, vidriga, VIDRIGA familj from hell! Där var min TV-höst (eller när fanskapet nu kommer att gå på TV) förstörd.

  4. Anna skriver:

    Är folk på allvar intresserad av en show med Wahlgrens??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG