Blondinbella på Mallis

11:25 15 Jul 2016

Vissa dagar älskar jag Blondinbella mer än andra och idag är exakt en sån dag!!!

”Nu kommer ni att tycka att vi är galna men efter några dygn på landet med halvtaskigt väder och Sally fick myggbett på båda ögonlocken så att hon knappt kunde se (fick utskrivet antihistamin till henne så att hon inte kliar in något i ögat) så kände jag ”Äh vi drar till solen, semestern rinner ju iväg”. Odd var inte svårövertalad så nu är vi hemma och jag tvättar för fullt. Imorgonbitti väntar ett flyg till Mallorca”

Till skillnad från oss vanliga dödliga så lever inte Bella i vanlig hastighet. Bella MAXAR och lever livet i turbo! Är det dåligt väder i några dagar – vänta inte på solen, boka en resa till Mallis i gryningen med några timmars varsel! Sally har knappt någon syn kvar, men vem bryr sig! Det finns verkligen inte tid för ”moln” och annat socialdemokratiskt när man har semester som egenföretagare. Då får man skapa sin egen sol! Vänta inte på att solen kommer till dig, det är DU som måste komma till solen!

”Vi hittade ett jättefint barnvänligt hotell och vi stannar en vecka. Jag tror att boken ”Liv, död och hjärnkirurgi” påverkade mig lite, att läsa om människor som får tumörer fick mig att känna att livet måste maxas om det är möjligt, speciellt nu under vår familjesemester. Därför blir det nu sol, en massa glass och poolplask!”

Det är så bra! Man kan faktiskt få en hjärntumör när som helst så det är lika bra att åka till Mallis och äta glass medan man kan. Jag försöker också tänka så, men ni bör få veta att det är väldigt påfrestande för privatekonomin att leva som att man kommer få en hjärntumör snart.

Jag förstår Bella till fullo. Hade gjort exakt samma sak om jag var i hennes sits. Jag ska ge er ett eget tips nu, och det är att alltid spendera första semesterveckan utomlands så att man blir brun! Då slipper man stressa och jaga sol hemma så fort den visar sig sporadiskt någon timme om dagen. Istället kan man sitta solbränd i regnet och skratta med sina vita tänder och skita i hur vädret är under resten av semestern. Perfekt!

4 kommentarer | “Blondinbella på Mallis”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ingen sol skriver:

    Del tre av frågestunden har inte publicerats än. Just sayin. Kan inte njuta fullt ut av dina roligheter då jag ständigt bara känner besvikelse varje gång jag klickar in och möts av något som INTE är del 3. Känns som att jag blivit bestulen på solen.

  2. ellen skriver:

    Ja, Bella borde ha en hel del flygpoäng vid det här laget, tur att hon inte verkar ha så mkt klimatångest eller så… Men himla härligt att kunna vara sådär spontan trots två småttingar, I like it!

  3. Ingela skriver:

    Vi planerar våra semestrar ett halvår i förväg, minst… Men dels har vi tre ”halvstora” barn varav två ofta räknas som vuxna vad gäller priset för resa/hotell, dels är vi otroligt ospontana till vår läggning. Låter tråkigt men är bara att erkänna!

  4. Anna skriver:

    Ha ha, jätterolig krönika!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG