FRANS GRANSKAR: Glenn Hyséns extraknäck i Frankrike

10:44 28 Jul 2016

Jag är ju lite sen på bollen nu bokstavligt talat, men det var ju EM för ett tag sedan. Några dagar innan turneringen så la Glenn Hysén upp en skarp tweet med texten ”Pyttipanna funkar jämt. Uefa-cupfinaler, SM-guld, Så jäv,, gott. Ha d gott. Glenn”. Starkt budskap!

Till tweeten så hörde även en bild på en portion pyttipanna tillsammans med ett stekt ägg, och högst upp i bilden ett anteckningsblock där Glenn skrivit ”Åker Frankrike 30 000:- svart”. Så dålig stämning! Det dröjde inte länge innan Glenns följare började fråga vad han skulle göra i Frankrike svart för 30.000 kronor, vilket ledde till att Glenn tog bort tweeten. Sportbladet hann dock kontakta Glenn om det inträffade, och han säger såhär:

”– Jag har hört om det där. Men det är en fejkad grej som inte är så jäkla viktig. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, säger Glenn till Sportbladet.

Men du ska jobba på mästerskapet?

– Ja, men det är inget svart.

Vad ska du göra då?

– Jag ska vara allmänt social, dricka bärs och käka pommes frites.

Varför inlägget kom ut och varför det togs bort beskriver Glenn som ”en miss”.

– Det är inget faktum, det var en plojgrej bara. Det är inget svårt, jag ska tjata lite inför EM-matcherna och glida runt lite. Jag åker hem så fort Sverige åker ut.”

Allmänt social, dricka bärs och käka pommes frites. Tjata lite och glida runt. Det låter som mig på Stockholm Pride! Tyvärr så får jag inte 30.000 för att gå dit. Om jag har otur får jag istället gonorré.

Jag har granskat Glenn Hyséns Twitter under EM och upptäckte att i princip varje tweet handlade om Unibet, så jag antar att han jobbade för dem. Tur att de där 30.000 kronorna svart bara var ”en fejkad grej” och att allt gick rätt till med skattesatserna! Han skojade bara om att han skulle få betalt svart! En plojgrej, som han säger. Antar att man måste vara äldre man från Göteborg för att förstå det roliga.

Glenns son Anton Hysén uttalade sig häromdagen och hälsade att hans pappa är ”en av de mest korkade han känner” men la också till att han är väldigt ”jordnära”. Inget är ju mer folkligt än att äta pommes och få 30.000 kronor för det!

************************

Apropå ingenting så har jag märkt att jag skrivit väldigt mycket om kändismän på sistone? Vet inte varför, så det är inget medvetet val! Har alltid sett mig själv som de kvinnliga 40+-kändisarnas största fan, men den här sommaren har de faktiskt varit skittråkiga. Männen har dock verkligen levererat. Kanske är det här männens sommar för en gångs skull? Skönt att de också får stå i centrum för en gångs skull. Hoppas ni gillar det!

 

3 kommentarer | “FRANS GRANSKAR: Glenn Hyséns extraknäck i Frankrike”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emt skriver:

    Gillar vad du skriver om, man eller kvinna spelar ingen roll. Fortsätt i samma stil!

  2. kristina juhas skriver:

    Hej allihopa!
    Jag är så glad min man är tillbaka efter att han lämnade mig för en annan kvinna.
    Min man och jag har varit gifta i ca 7 år nu. Vi var lyckligt gift och har två barn, en pojke och en flicka. 3 månader sedan började jag att lägga märke till några konstiga beteende från honom och några veckor senare fick jag veta att min man träffar någon. Han började komma hem sent från jobbet, han knappast bryr sig om mig eller barnen längre, ibland går han ut och inte ens komma hem i ca 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att åtgärda detta problem, men allt förgäves. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar via internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapliga problem, återställa brutna relationer och så vidare. Så kände jag att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för honom mitt problem och han berättade vad de ska göra och jag gjorde det och han gjorde ett pass för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återvände tillbaka till det normala. Jag och min familj bor tillsammans lyckligt igen .. Allt tack vare Dr OGUNDU. Om du har några problem kontakta honom och jag garanterar att han kommer att hjälpa dig. Han kommer inte att svika dig. E-post honom på: drogunduspellcaster@gmail.com

  3. EH skriver:

    HAHAHAHAHHAHAHA! Men Frans, kan du SNÄLLA skriva om the amazing Dr OGUNDU – spellcaster – som lagar äktenskap?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer