Svar på frågestund – del 3

1:11 17 Jul 2016

FÖRLÅT att sista svaren på frågestunden har dragit ut på tiden så länge! Har haft fullt upp med att sitta och försöka lösa alla svåra och intellektuellt utmanande frågor i Sommarkrysset. Skoja. Här kommer iallafall de sista svaren!

Har du några bakistips? 

Alltså, inget revolutionerande, men jag FÖRSÖKER alltid att dricka svinmycket vatten innan jag går och lägger mig efter att ha varit ute. Och OM man har möjlighet så är det ju trevligt att sluta dricka iallafall 1-2 timmar innan man ska sova så att man inte somnar full och vaknar upp och känner sig som Chris O’Neill.

Försöker du skriva på samma sätt som Daniel Redgert eller han som dig? Läste hans blogg och blev så störd för kände bara ”lol, vad wannabe Frans!”. Sen kom jag på att det kanske är du som skriver som han? Tänker på ordval osv. Jättestörigt. Har du lagt märke till detta?

Haha. Jag har inte sett det ur den synvinkeln. Vi har två helt olika bloggar och skriver om olika saker. Jag kan bara prata för mig själv men jag tycker alltid det är kul med andra som gillar svenska kändisar, och eftersom det är en så… smal bransch så är det inte märkligt att vi påminner om varandra ibland.

Har du några favorit-tv-serier för tillfället?

Ja alltså det här är ju bokstavligen 25 år efter alla andra MEN jag råkade börja kolla på Helt Hysteriskt (Absolutely Fabulous) på SVT Play häromveckan och det är så kul!!! Relaterar så mycket. Det är typ jag och tanterna på mitt myndighetsjobb!

Bästa resan du gjort? 

Barcelona kan man alltid komma tillbaka till. Till och med Måns Zelmerlöw har haft lägenhet där. Har tappat räkningen på antalet ggr jag varit där och kan inte bedöma vilken resa som varit roligast, men det brukar bli en gång om året. Har dock bokat en ny ensamresa till Madrid i september och det tror jag kan bli riktigt bra också!

Hur fixar du superkroppen? 

Blundar, och intalar mig att så länge jag har hår på huvudet och är relativt rolig så kommer folk att tycka om mig ändå.

Hur myser du? 

Alltså, jag är BESATT av doftljus! Alla som känner mig bra vet om det. Nu förstår jag att ni alla undrar vilka doftljus jag gillar mest, och det är såklart allt från Diptyque! Trist bara att de kostar 500 spänn styck……. Om man vill ha en budgetvariant så gillar jag Yankee Candle också. Finns på Åhléns! De är fruktansvärt fula men luktar gott iallafall.

Vad röstar du på?

Strävar faktiskt efter att inte driva någon politisk agenda här. Det finns det så många andra som gör bättre än jag. OM Blondinbella blev politiker (vilket jag tror hon kommer bli när hennes barn blir lite äldre) så skulle jag rösta på henne.

Är du fortfarande med i Rix Morgon zoo?

Sommaruppehåll just nu, men kommer förhoppningsvis tillbaka till hösten! För er som inte fattar vad jag gjort där så har jag varit med en gång i veckan och pratat om vad som går på tv. Typ Let’s Dance och Ex on the beach och allt det där.

Hur lång är du? 

1.80! Folk brukar tro att jag är kort av någon anledning?

Jag undrar också, har du någon gång haft samlag med en kvinna? (OBS inte att missta för ett erbjudande)

Euw! Nej! Har hånglat med en tjej en gång *på skoj* och det kändes väldigt obehagligt som ni säkert förstår. Som att hångla med ett duntäcke!

Jag tycker att du är fantastiskt rolig! Dina krönikor är oftast klockrena! Jag undrar ibland över din framtid, får du nog med lön och uppmärksamhet från Nöjesguiden? Vill du vidare och vad är i så fall nästa steg? Expressen och Aftonbladet???
Men då kanske du kommer att producera mindre krönikor och bli mer ”följsam” och mindre vass vilket ju inte vore bra.

Jag känner mig väldigt nöjd som det är! Och jag tycker som sagt att det är bra att ha bloggen som ett fritidsintresse, om jag skulle vara beroende av den för att försörja mig hade det förmodligen inte känts lika kul som det gör nu! Jag skriver om det jag tycker är kul, och fortsätter sålänge andra uppskattar det.

Hur var du som femtonåring?

Väldigt tråkig. Jag var en late bloomer när det gäller det mesta. Umgicks inte med många innan jag började gymnasiet. Började inte dricka förrän jag var 20. Osv.

Vilka skulle du vilja ha med i ditt lag om du var med i Fångarna på fortet? 

Chris O’Neill, Elisabet Höglund och Marcus Oscarsson, han den hysteriska politiska kommentatorn på Nyhetsmorgon. Det tror jag hade varit kul!

Vilket var ditt bästa kalas som barn?

Alltså MINNS folk sånthär? Jag har ingen aning, men de kalas som jag kommer ihåg kändes likadana allihopa. Bristfällande underhållning, magra goodiebags och sorgliga bufféer. Alldeles för lite kallskuret!

**********

Nu är det slut på frågestund för den här gången, men ni kan ALLTID kommentera och fråga om det är något ni undrar! Jag blir inte sur! 

 

13 kommentarer | “Svar på frågestund – del 3”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ida skriver:

    Är fortfarande i chock över att du är 1.80. Vet inte ens varför men jag var helt säker på att du låg någonstans mellan 1.70 och 1.74.

    Nu vet jag inte vad som är verklighet längre…

  2. Sara skriver:

    Chocken! Jag som var helt övertygad om att du var typ 1,70! Har beslutat att jag kommer att fortsätta läsa vilket som, men något har förändrats, inuti mig.

  3. Paulina skriver:

    Haha jag trodde också att du var kortare! Nu vändes hela tillvaron upp och ner!!

  4. Elin skriver:

    Alltså jag älskar dig, skrattar högt åt allt du skriver <3

  5. Helin skriver:

    Omg! Trodde jag var den enda som blev chockad över din längd! Håller med de föregående angående detta. Men frågan är varför folk uppfattar dig som kortare??

  6. bu skriver:

    Oj…. när jag fantiserar om scenariot att jag springer på dig på stan, säger hej, och du tycker att jag är asskön och frågar om vi ska ta en drink eller tio och snacka killar tills solen går upp, så tänker jag mig också att du är typ 170? Jag skulle ju vara längre än dig?!?! Nu måste jag om-modifiera mina dagdrömmar!

    Och förresten, det är inte alls ”bara att fråga” för du svarar ju i princip aldrig på kommentarer! :( *Missnöjd*

  7. Ingela skriver:

    Jag tyckte att frågan om du legat med en kvinna eller inte var för personlig och antog att du inte skulle svara på den, men jag är väldigt glad att du gjorde det – ”som att hångla med ett duntäcke”, hahaha!!

  8. Ell skriver:

    Har av någon anledning aldrig tänkt på att Yankee Candles finns i Sverige. Nu var jag tvungen att ta en paus från allt i mitt liv och köpa den mytomspunna Mountain Lodge från Tradera …

  9. ab skriver:

    Sällar mig till skaran som är förvånade över att du är 1.80 m :)

  10. Tina skriver:

    Hahaha ditt fångarna på fortet lag, kan inte bli annat en succé! :D

  11. Ewa skriver:

    Blev lite besviken på ditt svar om Blondinbella…hemska tanke om hon blev politiker, hon ändrar ju åsikter hela tiden!

  12. Oura skriver:

    Har också alltid trott du var kort. Förlåt! Oförskämt att anta!

  13. j skriver:

    180 cm är ju faktiskt ganska kort för en kille? Och jag tror jag slutar läsa denna blogg nu efter ditt svar om Blondinbella, så lättstörd är jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer