Hemnets youtubeklipp

10:59 4 Aug 2016

Nu har jag gjort det igen, jag har kollat på Youtubeklipp!

Hemnet har en youtubekanal där de börjat publicera små följetonger där vi får vara med när BOSTADSKARRIÄRISTER (ja, de kallar sig själva så) letar nytt boende! Det är givetvis ren och skär pornografi för en hemnetknarkare som mig. Det är fiskbensparkett och guldkranar och platsbyggda garderober och SMARTA FÖRVARINGSLÖSNINGAR!

Mitt favoritpar som jag har börjat följa heter Elin och Oscar. Youtubeklippet talar mycket för sig själv, men jag känner bara jag måste kommentera det lite. Nu kör vi!

”Vi är två tjugoåringar som är beredda att kämpa hårt för att göra bostadskarriär.”

Hahahahahahahaha. Jaa, den ständiga KAMPEN för att göra bostadskarriär! Det finns mycket man kan kämpa för i livet, men om man har en bostadsrätt i centrala Stockholm och vill tjäna pengar på den har det inte direkt varit en ”kamp” de senaste åren. Det har det väl aldrig varit förresten.

Kan inte ens förstå hur man kan kalla sig själv för ”bostadskarriärist” utan att vara ironisk. Alltså att se det som sitt kall här i livet att ha så många lyckade bostadsaffärer som möjligt. Att det finns människor som knappt hinner flytta in i sin lägenhet innan de börjar kolla på nästa? Jag tycker det måste vara så jobbigt att aldrig vara nöjd med hur man bor? Köper man en lägenhet så vill man väl ändå… bo där?

”Sålänge man har medlånetagare så kan man köpa bostad när som helst, även när man pluggar också :)”

Tihi! Så smidigt! Skaffa en medlånetagare också så löser sig allt! Bara att ta första bästa person som är redo att gå i god för dig när du ska köpa en tvåa för 3,2 miljoner i närförort och som har några hundratusen på fickan till en kontantinsats. Alla borde skaffa en sån! Fattar inte att inte fler tänker på det! Man måste kämpa!

”Vi bor på Kungsholmen nu men nu känner vi att tiden är rätt att ta steget och flytta till Bromma för att få ett extra sovrum.”

Ja, alltså, det var naturligtvis inte vilken del av Bromma som helst… Bara Äppelviken och Ålsten, såklart!

Allt går dock inte på räls för Elin och Oscar. De går på en visning, lägenheten ”känns inte rätt”, och sommaren samt amorteringskravet närmar sig med stormsteg! Avsnittet avslutas med att Elin och Oscar tvingas ”bo på landet” på Oscars familjs lantställe hela sommaren eftersom de redan sålt lägenheten på Kungsholmen. Buhu! Hur ska det gå? Jag vill att nästa avsnitt släpps NU!!!

Aja. Jag ska väl inte säga något. Jag har ju själv en bostadsrätt. Dock i ett ocreddigt område. Det har varit någon konstig gul sås som någon spillt på golvet i porten i snart en vecka nu som ingen har torkat bort, och det krossas fönster i porten hela tiden. Mäklare beskriver dock området som ”up and coming”. Jag är troligtvis den enda i hela huset som har ett doftljus från Byredo, om vi säger så. Kanske jag också kan få göra bostadskarriär en vacker dag!

5 kommentarer | “Hemnets youtubeklipp”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mija skriver:

    ???

  2. Ingela skriver:

    Haha :D

  3. Anna skriver:

    Dom vissna löven i trädet? Hade det inte varit bättre att plocka bort dom innan? Kul att städa bort vissna löv hela tiden. En liten tanke som slog mig bara..

  4. cornelia skriver:

    DÖR AV GARV hahahhaahhah så kul

  5. Ida skriver:

    Såg du att de ville flytta till kvarteret SATIREN!?? så synd att de inte kunde köpa den utan fick dra med sina tomma resväskor till skärgården istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG