Kungafamiljen på Snapchat

10:23 24 Aug 2016


Foto: Kate Gabor, kungahuset.se

Äntligen har hovet släppt lite gulliga BEBISBILDER! Sånt blir jag verkligen glad över. Om vi betalar 100 miljoner i apanage om året så är väl det minsta man kan begära lite gulliga bebisbilder i utbyte? Det mest rimliga hade egentligen varit om kungafamiljen hade skaffat Snapchat/Periscope så att man kan följa dem hela tiden överallt för att få valuta för pengarna. Nedan kommer en beskrivning av hur några medlemmar i kungafamiljen hade kunnat bete sig på Snapchat.

Drottning Silvia: Om Silvia hade haft Snapchat så hade hon troligtvis varit en riktig spammare. Alltså en sån person vars mystory tar MINST fem minuter att gå igenom när man vaknar på morgonen. Många selfies med såna ”coola” effekter och filter där alla rynkor är borttagna, och en hel del bilder på barnbarnen som de själva har tagit eftersom Silvia inte är en sån som har kodlås på telefonen. Kan även tänka mig att hon är en sån som snapar från bilen när hon hör en bra låt på radion. Vuxna älskar sånt. Typ valfri låt med Cher.

Kung Carl Gustaf: Kungens snapchat kan man sammanfatta med ett ord, och det är DARRIGT! Många osammanhängande suddiga bilder man inte riktigt förstår, och många ofrivilliga selfies eftersom kungen inte vet hur man stänger av framkameran. Bara allmänt förvirrat.

Prins Daniel: Kanske den tråkigaste snapchaten någonsin. Mycket proteinpulver. Daniel har sin telefon fäst på armen i ett sånt fodral som man har när man joggar, så man får ofta följa med på diverse träningseskapader i Hagaparken. Missbrukar dessutom det filtret där man kan lägga till temperatur och hastighet så man kan se hur fort han rör sig.

Prinsessan Madeleine: Här är det äntligen lite mer uppstyrt och organiserat för en gångs skull. Madeleine har alltid styrt sin facebooksida med järnhand, och snapchaten är inget undantag. Gulliga bilder på barnen, en och annan naturbild samt bilder på mat som hon påstår att hon lagat själv men egentligen har beställt hem från Londons bästa cateringfirma.

Prinsessan Estelle: Estelle sänder live 8 timmar om dagen från sitt trendiga ur- och skurdagis i Djursholm. Man får bland annat följa dramat på skolgården med Charlotte Perrellis son Adrian till exempel.

Kronprinsessan Victoria: Här är det superpräktigt. Många bilder från när hon är på resande fot på olika statsbesök. Gillar att ta kort på tråkiga museum och utställningar. Såhär är det varje dag, förutom en gång i halvåret då hon unnar sig en mammautgång med väninnorna och dricker drinkar på ”klubb” (dvs valfri AW-bar klockan 19.30), är *crazy* och kommer hem så sent som 21.30, varpå Daniel redan förberett en resorb åt henne.

Chris O’Neill: Chris snapchat är stendöd varje dag mellan 06.00 till 19.00 då det äntligen är dags för AW. Därefter så är det bild efter bild på män i kostym i grupp som dricker Gin & Tonic och brölar i otakt.

7 kommentarer | “Kungafamiljen på Snapchat”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Karin skriver:

    Tack Frans. Du förgyller min dag.??

  2. Lena skriver:

    Ha ha ha, du förgyller min dag också. Sluta aldrig blogga!!!

  3. Lena skriver:

    Ha ha ha, du förgyller min dag också. Sluta aldrig blogga !!

  4. Ella skriver:

    Haha älskar kommentaren om Chris! Jobbar inom *finans* i London och kan verkligen se honom bland alla kostymgubbar på mitt jobb på deras grabbiga torsdags-AW där de är coolast i stan.

  5. Emma skriver:

    Snälla blogga oftare, du skriver så sjukt roligt! Bor utomlands och håller mig uppdaterad om kändissverige via din blogg

  6. Tuonela skriver:

    Instämmer i hyllningskören, många tack för att du bloggar Frans!

  7. sanaz skriver:

    hahaha fantastiskt!!! victoria <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG