Linda Lindorff blir författare!

8:02 30 Aug 2016

Bränn alla böcker som ni har i era bokhyllor, ni kommer inte att behöva dem snart eftersom Linda Lindorff snart kommer släppa sin egen bok! Häromdagen avslöjade hon på bloggen att hon just nu skriver på en roman!

”Nu ska jag avslöja en hemlighet – jag skriver en bok! Det känns väldigt nervöst och nästan lite förmätet att tro att jag ska klara av något sånt men nu är projektet igång och jag har en väldigt bra mentor och medförfattare så jag har valt att tro att detta faktiskt kan gå.”

Älskar det här! Och jag tvekar inte en enda sekund på att Linda Lindorff har det som krävs för att skriva en roman. Jag vet ingen annan person som är lika bra på överdriven dramaturgi och mustiga beskrivningar av absolut ingenting. Framförallt så är jag inte ett dugg förvånad över att Linda vill skriva en roman, eftersom hennes blogginlägg alltid har varit så detaljerat målande.

”Till min hjälp förutom Jacob har en mycket god vän vid namn Magnus Abrahamsson. Magnus är tv-makare och författare, han har skrivit böcker, poddar och tv-serier som Nya Tider, Rederiet och Sjätte dagen.  Redan för ett år sedan berättade jag om min idé för honom och han tyckte den var briljant. Så nu när jag sa att jag äntligen tänkt våga göra detta så tackade han ja direkt till att vara min mentor och medförfattare.”

Ja ni hör ju själva, om Lindas medförfattare har varit med och skrivit REDERIET så kan det ju inte bli annat än en succé? Min förhoppning är att Linda Lindorffs roman blir en svensk 90-talssåpa fast i bokform.

”Det är en spänningsroman och historien utspelar sig så klart i mina hemtrakter. Huvudpersonen är en kvinna på 35 år. Åh, jag skulle kunna berätta så mycket för er men jag vill inte det än. Får inte, det kommer förstöra spänningen. Just nu är det bara mina närmaste som får veta och i övrigt så är det ju en levande process som är i ständig förändring.”

Åh, en spänningsroman! Om den är hälften så spännande som Lindas medverkan i Let’s Dance så vågar jag påstå att Sverige fått en ny spänningsdrottning. Ser redan omslaget framför mig! Tänker mig att det är en *stark* kvinna som står och blickar ut över ett dramatiskt landskap. Mycket möjligt att det blir Linda Lindorff själv.

”Kul också att självaste deckardrottningen Camilla Läckberg skrivit på min insta och erbjudit sig att ge tips och hjälp ifall jag skulle behöva det. Hon om någon kan skriva bra spännande böcker!”

Det är lugnt, Camilla Läckberg är inkopplad också! Hon har nämligen skrivit en kommentar på Lindas instagram! Om inte det här blir en succé nu så vet jag inte var jag ska ta vägen. Då kan jag lika gärna bli analfabet.

8 kommentarer | “Linda Lindorff blir författare!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna-Lena skriver:

    Får intryck av att Linda kommer att skriva en smäktande kärleksroman alà Barbara Cartland.
    Ett litet tips till Lindas bokomslag.
    Linda utklädd och uppsminkad till Barbara Cartland i färgerna chockrosa och knallblå ögonskugga.

  2. Brewster skriver:

    Med tanke på Kristallen-debaclet, hur kommer Linda reagera om hon INTE blir nominerad till Augustpriset för denna bok?!

    1. Anna skriver:

      Eller Nobelpriset….

  3. Lena skriver:

    Ha ha , du är så kul, älskar din blogg :)

  4. amanda skriver:

    Han har alltså skrivit Nya tider? Ja men dåså, då kan det ju inte bli annat än bra;)

  5. Sandra skriver:

    Tycker ärligt att Läckberg inte är så mycket att hänga i granen rent litterärt så det passar nog Linda att få hjälp av henne!

  6. Anna skriver:

    Jag hoppas att den handlar om en kvinnlig programledare och en massa bönder som dricker skumpa ur sina stövlar när den kvinnliga programledaren vinner olika tävlingar.

    1. Charlotte skriver:

      Hahaha!!! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg