Linda Lindorff och Kristallen 2016 – del 3

9:48 17 Aug 2016

Igår släpptes de nominerade till TV-priset Kristallen.

En gala som främst är rolig för de som är nominerade men som ändå av någon anledning måste sändas i rikstäckande tv. Inför nomineringarna har Linda Lindorff gjort klart för hela Sverige att Bonde söker fru och Linda och djurens hjältar förtjänar en kristall, och har därför växlat upp sin retorik ordentligt. Man kan säga att hon är TV-Sveriges motsvarighet till Vladimir Putin. Hotfulla uttalanden och en ständig källa till konflikter!

Igår släpptes nomineringarna, och det stod klart att Bonde söker fru har blivit nominerat till priset för årets dokusåpa ”för fjärde eller femte gången” enligt en uppgiven Linda Lindorff. Linda blev inte nominerad till årets kvinnliga programledare för sina insatser i Linda och djurens hjältar, något hon tidigare verkligen har poängterat att hon förtjänar. Hon har till och med gått så långt att hon skrivit att de vilda djurens framtid hänger på om Linda får ett tv-pris eller inte. Blir det inget pris kanske TV4 inte vill göra fler program och då kommer alla orangutanger att dö!

Nu står det alltså klart att Linda och djurens hjältar inte fick någon Kristallen-nominering. Bara Bonde söker fru. Det verkar som att luften helt och hållet har gått ut ur Linda, för nu säger hon såhär till Expressen:
– De har nominerat oss så många gånger så om vi inte vinner nu så får det vara. Då behöver de inte nominera oss något mer.

Älskar det här! Den hotfulla retoriken från förra veckan är som bortblåst. Nu är det mest bara ”här är jag, take it or leave it, orkar inte bry mig längre!” även fast man vet att det inte är så innerst inne. Ungefär som när man är kär i någon, men försöker spela cool, men egentligen vill skriksjunga ”Om du vill ha meeeeej så kan du få mig så lätt” med Håkan Hellström.

Om några veckor vet vi hur det går. Fortsättning följer. Trist bara med orangutangerna. Hoppas juryn till Kristallen är nöjda nu när de har förstört Malaysias djurliv för all framtid.

5 kommentarer | “Linda Lindorff och Kristallen 2016 – del 3”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Men detta är ju så himla spännande! Jag blir helt nöjdglad varje gång jag ser att du skrivit något nytt om Linda Lindorff. Nu kan jag knappt bärga mig tills jag får veta hur det går i Kristallgalan!

  2. Sara skriver:

    Alltså den här storyn är såå absurd! Och kul! När nomineringarna kom så kollade jag först efter Linda, sen först alla andra, efter att ha läst om hennes kamp hos dig i bloggen.:) Hur ska det gå? Ska bli kul att följa dramat i höst.

    F.ö. var ju Tilde absolut det bättre valet.

  3. Aida skriver:

    Åh, Frans, jag önskar att vi var kompisar.

  4. Sara (2) skriver:

    Frans du är on fire på senaste, frustskrattar var och varannan dag!

  5. Mija skriver:

    Vilken tur vi har, som fick en Frans som glädjer så många! ???✨

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG