Sofia Wistams 50-årsfest

1:47 21 Aug 2016

Sofia Wistam hade 50-årsfest igår! Jag var inte bjuden. Temat på festen var ”Las Vegas Wedding” vilket gick ut på att samtliga gäster skulle komma i brudklänning, och männen i kostym eller smoking.

Det här temat passade naturligtvis svenska kändisar PERFEKT! Det finns ju inget som kändisar gillar mer än att gifta sig, och de flesta har ju gjort det iallafall 2-3 gånger vilket gör att de hade en hel del brudklänningar att välja mellan inför Sofias fest. Så omtänksamt av Sofia att välja en dresscode där ingen behövde köpa en ny outfit!

Annars så brukar ju det vara så störigt. Man får inbjudan till fest och så är det alltid något jättekonstigt smalt tema, typ ”Marie Antoinette möter burlesk” och så måste man gå och köpa en ny outfit för 1500 kronor för att ens kunna gå över huvud taget.

#sofiawistam50 #sofiawistam #sofiasvegaswedding #christerlindarw #patrikgidlund#niclaslind #fotografpeterknutson

A photo posted by Photographer Peter Knutson (@peter_knutson) on

ALLA var iallafall på plats på festen! Till exempel Christer Lindarw och han den arga killen från Lyxfällan. Trodde aldrig jag skulle få se dem på samma bild.

Idag gifter sig Sofia! Och det gör alla gäster oxå #50årsfest #maskerad #älskart #sofiasvegaswedding

A photo posted by Hanna Hedlund (@hedlund_hanna) on

Hanna Hedlund gifte sig tidigare i veckan men det stoppade henne inte från att dra på sig brudklänningen igen och gå på fest! Hoppas att brudklänningen går att köra i tvättmaskinen med tanke på hur ofta hon använder den. Jag är för övrigt förvånad över att ingen rasist i kommentarsfältet påpekat att den stora mängden slöjor på bilden är ett bevis på smyg-islamiseringen av Sverige.

Självklart så fanns även en manlig strippa på plats. Personligen så hade jag nog firat min födelsedag på ett roligare sätt än att en strippa sätter sig på mig medan mina vänner filmar och lägger upp på Instagram, men vi är ju alla olika!

Camilla Läckberg hade dock bihåleinflammation och fick stanna hemma och låg hemma i sängen med slöja och tiara. Inga konstigheter. Krya på dig Camilla!

2 kommentarer | “Sofia Wistams 50-årsfest”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ellen skriver:

    Skojigt festtema, hade varit ännu roligare att ha ett sånt tema på ett riktigt bröllop :) Kanske bra för de blivande makar som inte vill känna att de står för mycket i rampljuset.

    Förresten, är det bara jag som tycker han den arga från lyxfällan är rätt söt ändå?!

    1. Karolina skriver:

      Åhh han är skitsnygg!!!! därför älskar jag lyxfällan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg